Hoe creëer je waarde aan de continuïteit van je onderneming?

Risico analyse en waardecreatie bij Van Ekeren Kuiper BoVeKo

 

GORINCHEM – Gastbedrijf Van Ekeren/Van Ekeren Kuiper/Boveko nodigt de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G.nl uit voor een netwerkbijeenkomst op 15 maart 2018 van 18:30 tot 21:30 u onder het genot van een hapje en drank.

Het gastbedrijf wil de ondernemers bewust maken van de mogelijke gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken en de impact van de schade op de financiële situatie en continuïteit van de onderneming. Dat gaat verder dan het afsluiten van (bedrijfs)verzekeringen.

Tijdens en na de presentatie kunnen vragen worden gesteld. Graag wil het gastbedrijf met je een verdiepingsslag maken over de risico’s die je met je bedrijf loopt.

De mogelijkheid bestaat om vooraf en tijdens de bijeenkomst van een ‘klein’ buffet  ….  >>> Lees verder


 

Winst met wee en Sociaal Ondernemen

GORINCHEM – Vrijdag 16 februari 2018 ontving Metropole in het centrum van Gorinchem, gastvrij de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G.nl. Metropole is een restaurant waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om zijn of haar competenties verder te ontwikkelen op het gebied van Horeca.

Rijke historie

De huidige exploitant van Metropole, Jeroen Andriesse, nam de bezoekers mee in de lange historie en de huidige bedrijfsstructuur van Metropole. In 1887 is Het huidige ….   >>> Lees verder


Ondernemers Netwerk OC-G gaat naar de beurs! Doe je mee?

We zijn in het verleden al eens te gast geweest op de Fenexpo Businessdagen. Afgelopen jaar hebben we een gezamenlijke stand gehad met Atelier Leo LanserempowerZ en Nathalie Leenen. Dit jaar willen we met elkaar opnieuw deelnemen als exposanten.

Samen Sterker
Het doel is om ons concept te promoten en primair een platform te bieden aan onze leden om hun bedrijf te promoten aan een interessant publiek tegen een aantrekkelijk tarief…   >>> Lees verder


Ondernemers op Stadhuis in gesprek over Gorinchem

Ondernemers in de Raadszaal Gorinchem

GORINCHEM, 26 januari 2018 – Op vrijdag 26 januari 2018 vond de eerste Ondernemers Netwerk OC-G bijeenkomst van het nieuwe jaar plaats. Gastorganisatie was de gemeente Gorinchem. De ruim vijftig ondernemers werden welkom geheten door burgemeester Reinie Melissant-Briene van de gemeente Gorinchem.

Naast de warme welkomstwoorden van de burgemeester, de toelichting op GO 2032 en de goede gedachtewisseling, was er veel ruimte om onderling te netwerken …. 

>>> Lees verder


Waardeerde je de bijeenkomsten?

Wat is jouw waardering van de Ondernemers Netwerk bijeenkomsten?
Laat je hier waardering blijken.


 

Energiek Netwerken bij Bakker Gorinchem

GORINCHEM, 17 november – Energie, daar draait het om bij Ambiance Zonwering Bakker Gorinchem. Energie tegenhouden, benutten of juist opwekken. De inspirerende omgeving van dit door Opa Bakker in 1966 opgerichte bedrijf is een centraal thema….


Ondernemers AGV gast bij De Vijf Zinnen

GORINCHEM – Van dichtbij en ver weg zijn de ondernemers in grote getale gekomen naar het voormalige Theater De Nieuwe Doelen. Met nieuw ondernemerschap is het vrijwilligersbestuur aan de slag gegaan. Niet alleen de naam is gewijzigd in De Vijf Zinnen, maar ook de aankleding van het Cultureel Café is vernieuwd.

Jammer dat de nieuwe Burgemeester van Gorinchem niet aanwezig kon zijn, om samen met de ondernemers van Gorinchem, de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden te overdenken hoe Gorinchem Centrum voor Ondernemerschap in de Regio kan zijn. . >>> Lees verder

 


Video Verslag Ondernemers Netwerk OC-AGV op Gorinchem VIII bij Riveer

 


 Ondernemers Netwerk OC-G staat voor:

 • Informele en gezellige netwerken voor ondernemers, managers en zij die overwegen een bedrijf te starten
 • Elke 3e vrijdag van de maand of andere aangegeven datum
 • Locatie: Bij bedrijven, inspirerende locaties en horeca gelegenheden
 • Gratis. Je betaalt alleen je eigen koffie of een vrijwillige bijdrage
 • Een mix waaruit de mooiste combinaties ontstaan
 • Kleinschalig en laagdrempelig
 • Geen terugkerende verplichting
 • Kennis delen
 • Samenwerken
 • Uitbreiden klantenkring
 • Ervaringen uitwisselen
 • Inspiratie opdoen.

Algemeen

Het Ondernemers Netwerk OC-G is onderdeel van de grootste ondernemers community van Nederland.

Aan het bezoeken van de bijeenkomsten van het Ondernemers Netwerk OC-G zijn geen restricties gesteld. De netwerk bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle ‘ondernemende mensen’ uit de (verre) regio. De grootste gemene deler is ambitie. 

Ondernemers Netwerk OC-G is een regelmatige, informele bijeenkomst voor ondernemers met als belangrijke items een gezelschap van wisselende gezichten, ideaal voor het opdoen van nieuwe contacten.

 • ontmoeten
 • kennis delen
 • ervaringen uitwisselen
 • brainstormen
 • samenwerking zoeken

Geven en nemen

Netwerken is vooral geven. Op een bepaald moment krijg je er dan iets voor terug. Dat hoeft niet iets tastbaars te zijn, juist advies en meedenken is belangrijk. Er is altijd wel iemand die iemand kent die je kan of kunt helpen. Zo doe je onbetaalbare contacten op, waar je later weer iets aan kunt hebben.

Het gaat om informele bijeenkomsten met een open karakter, voor ondernemers, freelancers, werknemers, werkgevers en andere ondernemende geïnteresseerden.

Gezocht

Initiatiefrijke en enthousiaste regelaars!
Fotografen en Verslagleggers
die beurtelings de bijeenkomsten willen organiseren of vastleggen

De doorstart is vanaf september 2014 opgepakt door een KernTeam. Inmiddels hebben de Marie Suzanne, Brigitte en Gert-Jan het zo druk met hun werk, dat zij andere prioriteiten hebben moeten stellen.

De werkzaamheden voor de organisatie verzorgt Ab Groothedde van GO Bedrijfsadvies .

Wil jij een keer meehelpen?

Wil je helpen? Foto’s maken, een video of een verslag schrijven? Wil je de organisatie van een bijeenkomst geheel of gedeeltelijk voor je rekening nemen? Stuur een e-mail naar info@oc-g.nl. Ook voor vragen suggesties, sponsoring, advertenties of als je een te bezoeken bedrijven wilt voorstellen of zijn, kun je daar terecht. VRAAG: Wil je de ENQÊTE invullen?

Waardeerde je de bijeenkomsten?

Naast de vaste kosten, vraagt elke bijeenkomst heel veel tijd en energie. Gezien de behoorlijke opkomst, denken we dat de ondernemers de bijeenkomsten waarderen. We hopen ook dat je die inzet gaat waarderen met een vrijwillige bijdrage, sponsoring, advertentie of bedrijfspagina.

Stel niet uit, doe het direct. Jij vindt het vast ook prettig als je werk wordt gewaardeerd. Ook wij vinden het fijn om waardering ook te ervaren.

Bij het Ondernemers Netwerk OC-G zijn de consumpties meestal GRATIS. Wat is jouw waardering van de Ondernemers Netwerk bijeenkomsten? Laat hier je waardering blijken.


Videoverslag van een Ondernemers Netwerk OC-G

door Peter Sietsema van Sietsema Productions.