Op de koffie bij Burgemeester Gorinchem

GORINCHEM – Op vrijdag 26 januari vanaf 09.00 u zijn ondernemers welkom bij de Gastorganisatie Gemeente Gorinchem. Burgemeester Reinie Melissant-Briene ontvangt de ondernemers van Gorinchem en verre omgeving op het stadhuis.


Waardeerde je de bijeenkomsten?

Wat is jouw waardering van de Ondernemers Netwerk bijeenkomsten?
Laat je hier waardering blijken.


December: Onderling Ontmoeten

 

Vanwege vele feestdagen geen Ondernemers Netwerk OC-G in december. We wensen ieder samen met degenen die je omringen inspirerende en gezegende feestdagen, een gezellige jaarwisseling en een goed gezond en gezegend nieuw jaar.


Bakker Gorinchem: Benut je energie duurzaam!

GORINCHEM – Hoe kun je energie optimaal benutten? Ondernemers denk mee en kom netwerken bij gastbedrijf Bakker Gorinchem. “Energie is heel belangrijk in ons bedrijf.” Aan het woord is de enthousiaste zoon van de oprichter Jaap Bakker.

Ook de derde generatie van het oudste zonweringsbedrijf, opgericht in 1966 loopt zich inmiddels warm. ”Niet alleen het tegenhouden van de zon, zoals het doelgericht binnenlaten of juist tegenhouden van de warmte, maar ook de energie van mensen willen we …… >>> Lees verder


Ondernemers AGV gast bij De Vijf Zinnen

GORINCHEM – Van dichtbij en ver weg zijn de ondernemers in grote getale gekomen naar het voormalige Theater De Nieuwe Doelen. Met nieuw ondernemerschap is het vrijwilligersbestuur aan de slag gegaan. Niet alleen de naam is gewijzigd in De Vijf Zinnen, maar ook de aankleding van het Cultureel Café is vernieuwd.

Jammer dat de nieuwe Burgemeester van Gorinchem niet aanwezig kon zijn, om samen met de ondernemers van Gorinchem, de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden te overdenken hoe Gorinchem Centrum voor Ondernemerschap in de Regio kan zijn. . >>> Lees verder


Ondernemers Netwerken en Adviseren

 Piratenland

15 september 201GORINCHEM – Vanaf 9.00 uur was het een drukte van belang. Ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving waren druk met elkaar in gesprek onder het genot van koffie. Onderhouden van oude en opdoen van nieuwe contacten. Dit keer kon ieder zijn kwaliteiten kwijt in het kritisch kijken en aanreiken van suggesties.

>>> Lees verder


Video Verslag Ondernemers Netwerk OC-AGV op Gorinchem VIII bij Riveer

 


 Ondernemers Netwerk OC-G staat voor:

 • Informele en gezellige netwerken voor ondernemers, managers en zij die overwegen een bedrijf te starten
 • Elke 3e vrijdag van de maand of andere aangegeven datum
 • Locatie: Bij bedrijven, inspirerende locaties en horeca gelegenheden
 • Gratis. Je betaalt alleen je eigen koffie of een vrijwillige bijdrage
 • Een mix waaruit de mooiste combinaties ontstaan
 • Kleinschalig en laagdrempelig
 • Geen terugkerende verplichting
 • Kennis delen
 • Samenwerken
 • Uitbreiden klantenkring
 • Ervaringen uitwisselen
 • Inspiratie opdoen.

Algemeen

 

Het Ondernemers Netwerk OC-G is onderdeel van de grootste ondernemers community van Nederland.

Aan het bezoeken van de bijeenkomsten van het Ondernemers Netwerk OC-G zijn geen restricties gesteld. De netwerk bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle ‘ondernemende mensen’ uit de (verre) regio. De grootste gemene deler is ambitie. 

Ondernemers Netwerk OC-G is een regelmatige, informele bijeenkomst voor ondernemers met als belangrijke items een gezelschap van wisselende gezichten, ideaal voor het opdoen van nieuwe contacten.

 • ontmoeten
 • kennis delen
 • ervaringen uitwisselen
 • brainstormen
 • samenwerking zoeken

Geven en nemen

Netwerken is vooral geven. Op een bepaald moment krijg je er dan iets voor terug. Dat hoeft niet iets tastbaars te zijn, juist advies en meedenken is belangrijk. Er is altijd wel iemand die iemand kent die je kan of kunt helpen. Zo doe je onbetaalbare contacten op, waar je later weer iets aan kunt hebben.

Het gaat om informele bijeenkomsten met een open karakter, voor ondernemers, freelancers, werknemers, werkgevers en andere ondernemende geïnteresseerden.

Gezocht

Initiatiefrijke en enthousiaste regelaars!
Fotografen en Verslagleggers
die beurtelings de bijeenkomsten willen organiseren of vastleggen

De doorstart is vanaf september 2014 opgepakt door een KernTeam. Inmiddels hebben de Marie Suzanne, Brigitte en Gert-Jan het zo druk met hun werk, dat zij andere prioriteiten hebben moeten stellen.

De werkzaamheden voor de organisatie verzorgt Ab Groothedde van GO Bedrijfsadvies .

Wil jij een keer meehelpen?

Wil je helpen? Foto’s maken, een video of een verslag schrijven? Wil je de organisatie van een bijeenkomst geheel of gedeeltelijk voor je rekening nemen? Stuur een e-mail naar info@oc-g.nl. Ook voor vragen suggesties, sponsoring, advertenties of als je een te bezoeken bedrijven wilt voorstellen of zijn, kun je daar terecht. VRAAG: Wil je de ENQÊTE invullen?


Videoverslag van een Ondernemers Netwerk OC-G

door Peter Sietsema van Sietsema Productions.