Gorinchem Centrum voor Ondernemerschap in de Regio?

De Vijf ZinnenGORINCHEM – Wat betekent, of kan Gorinchem betekenen als Centrum voor Ondernemerschap in de Regio? Wat is daarvoor nodig? Wat is er al? Welke voorzieningen kunnen het versterken? Hoe kunnen we elkaar helpen om nog beter voor onze klanten beschikbaar te zijn?

Alle ondernemers in de Alblasserwaard, Gorinchem en Vijfheerenlanden en verre omgeving zijn van harte welkom bij Gastbedrijf De Vijf Zinnen in Gorinchem. We hopen dat we ook kennis kunnen maken met de nieuwe Burgemeester van Gorinchem. >>> Lees verder


Ondernemers Netwerken en Adviseren Piratenland

15 september 2017

GORINCHEM – Vanaf 9.00 uur was het een drukte van belang. Ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving waren druk met elkaar in gesprek onder het genot van koffie. Onderhouden van oude en opdoen van nieuwe contacten. Dit keer kon ieder zijn kwaliteiten kwijt in het kritisch kijken en aanreiken van suggesties.

>>> Lees verder


Flitsende Presentaties bij Flexplek Gorinchem

GORINCHEM – Flitsende inhoudelijke presentaties, waar Ondernemers echt iets aan hebben, dat is de uitdaging waar Ondernemers bij Gastbedrijf FlexPlek Gorinchem voor gaat.

Een druk bezochte bijeenkomst met een heel interessante presentatie van Judith Kaart was het resultaat. >>> Bekijk het (foto) verslag


Business Meets Business & Samen op de Stand

Op het Fenexpo Paviljoen ontmoetten vele Directeuren, Ondernemers en Bestuurders elkaar tijdens de Netwerkborrel. 

Henk Fennema opnieuw hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst.

Ook was de gezamenlijke stand georganiseerd vanuit het Ondernemerw Netwerk OC-G een groot succes. Er zijn heel erg veel interessante contacten gelegd. Ook was het heel interessant om met zijn drieën als Aterlier Leo Lanser, Nathalie Leenen en GO empowerZ op een stand te staan. Wil volgend jaar ook meedoen? Stuur een email met in het onderwerp ‘Fenexpo’ naar info@oc-g.nl


Video Verslag Ondernemers Netwerk OC-AGV op Gorinchem VIII bij Riveer

 


 Ondernemers Netwerk OC-G staat voor:

 • Informele en gezellige netwerken voor ondernemers, managers en zij die overwegen een bedrijf te starten
 • Elke 3e vrijdag van de maand of andere aangegeven datum
 • Locatie: Bij bedrijven, inspirerende locaties en horeca gelegenheden
 • Gratis. Je betaalt alleen je eigen koffie of een vrijwillige bijdrage
 • Een mix waaruit de mooiste combinaties ontstaan
 • Kleinschalig en laagdrempelig
 • Geen terugkerende verplichting
 • Kennis delen
 • Samenwerken
 • Uitbreiden klantenkring
 • Ervaringen uitwisselen
 • Inspiratie opdoen.

Algemeen

 

Het Ondernemers Netwerk OC-G is onderdeel van de grootste ondernemers community van Nederland.

Aan het bezoeken van de bijeenkomsten van het Ondernemers Netwerk OC-G zijn geen restricties gesteld. De netwerk bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle ‘ondernemende mensen’ uit de (verre) regio. De grootste gemene deler is ambitie. 

Ondernemers Netwerk OC-G is een regelmatige, informele bijeenkomst voor ondernemers met als belangrijke items een gezelschap van wisselende gezichten, ideaal voor het opdoen van nieuwe contacten.

 • ontmoeten
 • kennis delen
 • ervaringen uitwisselen
 • brainstormen
 • samenwerking zoeken

Geven en nemen

Netwerken is vooral geven. Op een bepaald moment krijg je er dan iets voor terug. Dat hoeft niet iets tastbaars te zijn, juist advies en meedenken is belangrijk. Er is altijd wel iemand die iemand kent die je kan of kunt helpen. Zo doe je onbetaalbare contacten op, waar je later weer iets aan kunt hebben.

Het gaat om informele bijeenkomsten met een open karakter, voor ondernemers, freelancers, werknemers, werkgevers en andere ondernemende geïnteresseerden.

Gezocht

Initiatiefrijke en enthousiaste regelaars!
Fotografen en Verslagleggers
die beurtelings de bijeenkomsten willen organiseren of vastleggen

De doorstart is vanaf september 2014 opgepakt door een KernTeam. Inmiddels hebben de Marie Suzanne, Brigitte en Gert-Jan het zo druk met hun werk, dat zij andere prioriteiten hebben moeten stellen.

De werkzaamheden voor de organisatie verzorgt Ab Groothedde van GO Bedrijfsadvies .

Wil jij een keer meehelpen?

Wil je helpen? Foto’s maken, een video of een verslag schrijven? Wil je de organisatie van een bijeenkomst geheel of gedeeltelijk voor je rekening nemen? Stuur een e-mail naar info@oc-g.nl. Ook voor vragen suggesties, sponsoring, advertenties of als je een te bezoeken bedrijven wilt voorstellen of zijn, kun je daar terecht. VRAAG: Wil je de ENQÊTE invullen?


Videoverslag van een Ondernemers Netwerk OC-G

door Peter Sietsema van Sietsema Productions.