Gast bij Da Vinci College op Dag van de Ondernemer gaat NIET DOOR op 16 november

Vanwege het zeer beperkte aantal aanmeldingen gaat de bijeenkomst van aanstaande vrijdagmorgen 16 november 2018 niet door. 

 

Nieuwe datum Ondernemers Netwerk OC-G Gast bij Davinci College

De bijeenkomst van 16 november is verschoven naar op 15 februari 2019. Er is dan een netwerkbijeenkomst van het Ondernemers Netwerk OC-g met Open Coffee Vijfheerenlanden. Voor deze bijeenkomst krijg je in de loop van januari 2019 een NIEUWE UITNODIGING.


De eerstvolgende bijeenkomst van Ondernemers Netwerk OC-G is op vrijdagmorgen 14 december in Theater ’t Pand met een College Storytelling door Roy Grünewald.

Je krijgt daarover begin december een uitnodiging. Ik hoop je daar weer te ontmoeten.


GORINCHEM – De derde vrijdag in de maand november is door MKB Nederland uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer

Op deze vrijdag 16 november zijn de ondernemers (Inloop vanaf 09.00 u) van het Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij het Da Vinci College in Gorinchem. 

Ondernemers uit Gorinchem, de Alblasserwaard en verre omstreken zijn van harte welkom om onderling te netwerken, kennis te nemen van de belangrijke plaats die het Da Vinci College inneemt in de beroepsopleiding en voorbereiding op het bedrijfsleven van vakmensen.

Heb jij adviezen?

Met elkaar denken we na over hoe onderwijs en bedrijfsleven kansen nog beter kan benutten. Ook ontvangen we graag suggesties en ideeën voor de invulling van de Dag van de Ondernemer in 2019. Ongetwijfeld hebben gezamenlijke ondernemers daarvoor geweldige ideeën voor een concrete invulling.

Programma

09.00 u Inloop en Netwerken
09.35 u Welkom – Wat gaan we doen?
09.40 u Presentatie over het Da Vinci College
Toelichting op behoeften van Bedrijfskunde
10.00 u Verdiepend kennismaken door geven van advies over:

  1. Wat is leuk om te doen op de Dag van de Ondernemer 2019?
  2. Hoe kunnen Onderwijs en Bedrijfsleven kansen nog beter te benutten?
10.30 u Wat zijn de adviezen?
10.45 u Netwerken
11.15 u Voor de liefhebbers: Rondleiding en/of Netwerken
12.00 u Einde van de bijeenkomst

Locatie

Mollenburgseweg 82, 4205 NB Gorinchem

Kom je ook?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Je mag ook andere ondernemers uitnodigen  voor de netwerkbijeenkomst. Zij dienen zich ook via oc-g.nl aan te melden voor het reserveren van een gratis toegangsbewijs.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Da Vinci College: Beroepsopleiding in Gorinchem

Het Da Vinci College is een MBO opleiding waar een breed pallet aan uitstroom mogelijk is. Ook is er een start gemaakt met een H

BO ICT opleiding. Met de ingebruikname van het huidige gebouw is in 2001, zijn diverse MBO opleidingen hierheen gegaan.

De MBO opleidingen bestaan in grote lijnen uit:  Kappers; Beveiliging; ICT; Smart Technology; Welzijn (Onderwijsassistent; Pedagogisch werk; Maatschappelijke zorg; Verzorgende; Verplegende; Dienstverlening); Zakelijke dienstverlening;  Commercie; Bedrijfskunde; Detailhandel; Entree; Art & Design; Mobiliteit. 

Binnen het MBO zijn er BOL en BBL opleidingen. De BBL studenten hebben een baan en komen voor 1 of 2 dagen terug naar school om gekwalificeerd te raken. De BOL studenten gaan 3 tot 5 dagen naar school. Zij lopen daarnaast stage bij bedrijven. De stage (BPV = Beroepspraktijkvorming) is per opleiding anders ingedeeld. Er zijn opleidingen waar men 2 dagen BPV doet en 3 dagen les heeft; bij andere opleidingen is er een half jaar les en daarna een half jaar BPV.

Naast theorielessen worden ook nog lessen geven met een meer praktijkgericht gehalte. Dat is per opleiding verschillend, omdat niet alles 

op school te oefenen valt.

Er zijn naast de BPV en het nabootsen van de praktijk op school ook nog projecten. De projecten zijn kortlopende/eenmalige activiteiten die studenten bij en met een opdrachtgever uitvoeren. De bedrijven/verenigingen/stichtingen kunnen hiervoor de school benaderen, maar ook kunnen de opleidingen de bedrijven/verenigingen/stichtingen vragen om een project bij hen uit te voeren.

Heeft u interesse in of wilt u in gesprek komen met de school, dan kan dat via het projectbureau, dat de zaken coördineert (avantiggelen@davinci.nl).

 

Wie Waar Wanneer?

Waar Da Vinci College
Datum 16 november 2018
Tijden 09.00 – 12.00 u
Locatie Mollenburgseweg 82, 4205 NB Gorinchem
Thema Dag van de Ondernemer. Onderlinge meerwaarde Onderwijs Bedrijfsleven.

 

Waardeer

Is het Ondernemers Netwerk OC-G jou (g)een kop koffie waard?
Klik voor steun op onderstaande knop.

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

 

 

Be the first to comment on "Gast bij Da Vinci College op Dag van de Ondernemer gaat NIET DOOR op 16 november"

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.