Hallo [subscriber:firstname | default:reader] [subscriber:lastname | default:reader],

Op vrijdag 13 december zijn de vertegenwoordigers van organisaties en bedrijven uit Gorinchem, de Alblasserwaard en verre omgeving te gast bij The House of Growth.

Je gaat vast meer van jezelf ontdekken. Het speelse en interactieve karakter zorgt dat ook het netwerken centraal staat. Ook is er volop tijd om te netwerken.

Kom jij ook?

Reserveer direct je gratis toegangskaart. Nodig ook anderen uit.

Grote opkomst bij Dag van de Ondernemer 2019

Samen met de Gemeente Gorinchem organiseerden we de eerste Dag van de Ondernemer in Gorinchem. Na het ondernemersontbijt liet Ad van Beek, winkeliers, horeca- en andere ondernemers ervaren hoe je ervoor zorgt dat klanten juist bij jou wil kopen.

Column in De Stad Gorinchem

Het Media Partnership met De Stad Gorinchem heeft aanzienlijk meer inhoud gekregen. Maandelijkse plaatsen OC-G een Column. In die uitgave komt ook een advertentie. Zo ontstaat er nog meer bekendheid voor het Ondernemers Netwerk OC-G. De eerste Column gaat over Netwerken.

Vermenigvuldigen door Delen

Wil ook jij ook de Artikelen, Uitnodigingen en Columns van OC-G delen?
Dat kan door berichten die staan op OC-G.nl, LinkedIn, Facebook of Twitter te liken en/of te delen. Samen bereiken we meer ondernemers en zorgen we voor een grotere bekendheid. Dat is belangrijk! Zeker als jij zelf ook een Advertorial plaatst oc-g.nl.

Zorg dat we elkaar kennen. Nodig ook andere vertegenwoordigers van organisaties en bedrijven uit om de bijeenkomsten te bezoeken.

Reserveer in je agenda

De data voor de bijeenkomsten in de eerste helft van 2020 zijn:
  • 14 februari - (.... nog in te vullen)
  • 17 april - Schreuder Sport in Leerdam
    Open Coffee Vijfheerenlanden en Ondernemers Netwerk OC-G
  • 12 juni - (.... nog in te vullen)
In de oneven maanden (jan, mrt en mei) zijn er geen bijeenkomsten.

Bedrijfsbezoeken in komende seizoen

Heb je contacten bij bedrijven of organisaties, die de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G ook willen ontvangen? Laat het weten!
Graag tot ziens op vrijdagmorgen 13 december bij The House of Growth.

Met inspirerende groet,
Ondernemers Netwerk OC-G
GO Bedrijfsadvies

Ab Groothedde
06-24610305

Laat je inspireren bij The House of Growth

The Hoouse of Growth
GORINCHEM - Vrijdagmorgen 13 december zijn de vertegenwoordigers van ondernemers en organisaties te gast bij The House of Growth. Het motto is dat je groter naar buiten gaat, dan dat je binnenkomt. Dat geldt ook voor deze ochtend.
Meer lezen

Column: Netwerken

Column: Netwerken
NETWERKEN
Ben je Ondernemer of Winkelier? Wil je meer omzet? Vergroot je gunfactor. Ga netwerken! Het kleinste netwerk is een gezin. Je gunt elkaar het allerbeste. Weten je partner en/of kinderen waarmee jij anderen kunt helpen? Wat je producten of diensten zijn? Wat mensen missen als ze jou niet kennen? Vertel ze jouw pitch: Kernachtig ...
Meer lezen

Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer (verslag)
Tijdens de Dag van de Ondernemer in Gorinchem krijgen retail- en horeca-ondernemers speciale aandacht. Genieten van het gezamenlijke ontbijt, de inspirerende presentatie van Ad van Beek en de rondleiding door het museum over het Geheim van de Meester.
Meer lezen

The House of Growth

The House of Growth
Verbinden zonder te binden, en ‘groter’ buiten gaan dan je binnenkwam. Dat is de leuze van drie ambitieuze Gorinchemse onderneemsters die hun energie gebundeld ...
Meer lezen

(Advertorial)

Sligro Food Group

Sligro - Groots in genieten
Bedrijfspresentatie: Sligro Food Group is een Nederlandse beursgenoteerde onderneming met het hoofdkantoor in Veghel. Tot Sligro Food Group behoren ....
Meer lezen
(Advertorial)

DNA Legal

DNA legal
DNA-Legal is een toonaangevend advocatenkantoor, gevestigd in Gorinchem. Wij richten ons specifiek op MKB-ondernemers. DNA-Legal is gespecialiseerd .....
Meer lezen

(Advertorial)

FrissIT

FrissIT
FrissIT maakt websites die functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Ook kan een website worden gebruikt om te automatiseren: denk daarbij aan facturatie en het …
Meer lezen

(Advertorial)

empowerZ: Groei door Aandacht

empowerZ: Groei door Aandacht
Gevangen? Ben ook jij vaak gevangen in de waan van de dag? Kom je niet meer toe aan wat echt belangrijk is? Zie jij de kwaliteiten van je medewerkers, maar je hebt .... Meer lezen
(Advertorial)

Jouw bedrijf ook hier?

Wil jij met jouw organisatie, bedrijfspagina en speciaal aanbod voor de ondernemers hier ook staan? Stuur een e-mail en informeer naar de mogelijkheden.

AVG

Al jaren sturen we per e-mail uitnodigingen voor de Ondernemers Netwerk OC-G bijeenkomsten. Daarvoor wordt een beveiligde lijst met voor-, achternaam en e-mail adres bijgehouden. Door onderaan op een link "Uitschrijven" te klikken, was en ben je steeds in de gelegenheid om jezelf uit te schrijven of je gegevens te wijzigen.


AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)
We nemen aan dat je er geen probleem mee hebt, dat we de betreffende gegevens voor dit doel …
Meer lezen
MailPoet