AVG

Al jaren sturen we per e-mail uitnodigingen voor de Ondernemers Netwerk OC-G bijeenkomsten. Daarvoor wordt een lijst met voor-, achternaam en e-mail adres bijgehouden.

Door onderaan op een link te klikken, was je steeds in de gelegenheid om je uit te schrijven of je gegevens te wijzigen.

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

We nemen aan dat je er geen probleem mee hebt, dat we de betreffende gegevens voor dit doel hebben opgeslagen. Als dat wel het geval is, verzoeken we je dringend om te klikken op “Uitschrijven“.

Foto’s

Tijdens de bijeenkomsten worden vaak foto’s gemaakt. Ze worden gebruikt om een impressie van de bijeenkomst te geven. Als je de Ondernemers Netwerk OC-G bijeenkomsten bezoekt, geef je OC-G daarmee toestemming om foto’s van jou tijdens de betreffende bijeenkomst te maken, op te slaan en in voorkomende gevallen te gebruiken voor PR doeleinden in welke vorm dan ook. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld: Plaatsing op OC-G.nl, Facebook, LinkedIn, Google+, huis-aan-huis-bladen en of andere lokale, landelijke of vakbladen.

Digitaal Ondernemers Netwerk

Tijdens de Digitaal Ondernemers Netwerk bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van groepsmeeting software.

Door jezelf aan te melden voor een bijeenkomst ga je ermee akkoord dat we:

  1. jouw voor- achternaam en e-mailadres vastleggen en bewaren
  2. van de meeting een video streaming (kunnen) opnemen, bewaren en plaatsten op de website en/of social media
  3. de informatie die we onderling onderling uitwisselen vastleggen in documenten, bewaren en plaatsen op de website en / of andere (social) media kanalen.

Heb je vragen? Stel ze via het contactformulier op.

Wees de eerste die reageert op "AVG"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.