Column OCG: Ondernemen met een Duurzame Twist

Klimaat paneel

Inspirerende Visionairs

GORINCHEM – In de wereld van ondernemerschap schitteren zij die de weg naar een duurzamere toekomst verlichten. Zij bewijzen dat zakelijk succes en planetaire verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan. Deze visionairs brengen vernieuwing en inspiratie, ongeacht de branche. Hun verhaal bevat lessen die ook wij kunnen toepassen in onze bedrijven.

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Duurzaamheid als Ademhaling

Deze ondernemers ademen duurzaamheid. Ze streven naar meer dan winst; hun missie omvat het ontwerpen van technische installaties die een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. Energie-effici├źntie en afvalvermindering zijn sleutelwoorden, altijd met het oog op toekomstige generaties.

Vooruitziende Blik

Een belangrijk ingredi├źnt van hun succes is hun vooruitziende blik. Ze doorbreken traditionele bedrijfsmodellen en worden pioniers in gasloze oplossingen en zonne-energie. Zo besparen ze niet alleen kosten, maar dragen ze bij aan een schonere omgeving.

Toewijding

Wat hen onderscheidt, is hun toewijding aan groei en verbetering. Ze investeren niet alleen in technische expertise, maar stimuleren ook persoonlijke ontwikkeling. Ze geloven in een team gedreven door motivatie en een gedeelde passie voor techniek. Dit vormt de kern van hun onderneming en drijft hen voort.

Vooraan in de Strijd

In een tijd waarin de wereld streeft naar minder energieverbruik, staan deze ondernemers vooraan. Ze begrijpen dat arbeidsmarktkrapte en bedrijfscertificeringen hand in hand gaan met duurzaam ondernemen. Ze tonen aan dat elke ondernemer, met visie en toewijding, kan bijdragen aan een groenere toekomst.

Uitdaging: Ondernemerschap met Duurzame Draai

Laten we ons laten inspireren door deze voorlopers van duurzaam ondernemerschap. Laten we niet alleen hun technische innovaties bewonderen, maar ook de mindset die hen voortstuwt. Laten we onszelf uitdagen om het ondernemerschap een duurzame draai te geven, wetende dat dit niet alleen goed is voor onze bedrijven, maar voor de hele planeet.

Direct in praktijk

Wil jij jouw ervaringen delen en daarmee andere ondernemers helpen?

Vrijdagmorgen 22 september om 09.00 u zijn ondernemers gast bij Installatiebureau Kon.
Kom je ook (is AFGELAST vanwege te weinig aanmeldingen)? Aanmelden via oc-g.nl.

Ondernemers Netwerk OC-G.nl
Ab GrootheddeGO empowerZ

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #Gemeenteraad, #Lijsttrekkers, #Verkiezingen, #Alblasserwaard, #Vijfheerenlanden, #HardinxveldGiessendam, #Sliedrecht, #Papendrecht, # WestBetuwe