VerzuimPartners BV

VerzuimPartners BV

VerzuimPartners BV

In 2019 is Barbara Versluis gestart met VerzuimPartners BV. Zij deed dat omdat ze vindt dat zeker de wat kleinere MKB bedrijven moeten worden ontzorgd. Bedrijven kunnen alles rondom verzuim van werknemers volledig aan VerzuimPartners uitbesteden. Zij zijn de schakel tussen de arbeidsongeschikte medewerker en de bedrijfsarts.

“We verzamelen de informatie, ook voor de bedrijfsarts” zegt Barbara, Algemeen Directeur. “Als de medewerker nog niet naar de bedrijfsarts hoeft, onderhouden wij het contact. De arts blijft eindverantwoordelijk. We werken met diverse professionals, zoals arbeidsdeskundige. Zij gaan na of iemand voldoende hersteld is om te re-integreren of of dit bij de eigen werkgever mogelijk is.”

Zij vervolgt: “Tijdens de gesprekken met de medewerker bekijken we of de oorzaak, privé of werk gerelateerd is en zoeken de beste oplossing om te re-integreren. We kijken hoeveel uur iemand per dag kan werken en zorgen dat de werkgever er taken aan koppelt. We houden op regelmatige basis contact met de werkgever en werknemer.

Wanneer re-integratie niet mogelijk is, helpt Verzuimpartners bij het vinden van een nieuwe baan. We begeleiden de mensen ook in het contact met het uwv en wanneer iemand 2 jaar ziek is helpen wij de medewerker met de WIA aanvraag.”

Bedrijven kunnen kosteloos contact opnemen. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.

VerzuimPartners is bereikbaar op 085-8229400 – info@verzuimpartners.nl of kijk op de website: verzuimpartners.nl voor alle diensten.


Beluister ook de leuke podcast van Reinout Slee, oprichter van Bureau Werkwaarde, waarin hij onder andere spreekt met Barbara Versluis over de “Mythes rond het tweede spoor”