Doel en Middelen

Een impressie van de activiteiten

Ook in moeilijke tijden

Onderling ontmoeten

Zijn er ondernemers die in deze moeilijke tijden behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek? Wil jij deze tijd gebruiken om elkaar digitaal te ontmoeten.

In deze moeilijke tijd willen we vanuit het Ondernemers Netwerk OC-G meer doen voor elkaar. Wil jij ook anderen helpen?

Bel, mail of Skype mij.

Voor alle ondernemers willen we een plek creëren om elkaar te ontmoeten. Heb jij een idee hoe effectief is te realiseren?

>>> Lees verder

Corona virus legt wereld stil

corona virus

Het uitbreken van het corona virus heeft alle activiteiten wereldwijd tot stilstand gebracht. Velen zijn getroffen. Niet alleen door ziekte, maar ook door het wegvallen van omzet en werk.

>>> Lees verder


Wat zijn onze waarden?

Het Ondernemers Netwerk OC-G komt voort uit en is onderdeel van Open Coffee Ondernemers Netwerken (één van de grootste ondernemers community van Nederland).

Wil je nieuwe contacten ontmoeten? Tijdens een Ondernemers Netwerk OC-G zie je steeds wisselende gezichten. Ideaal voor het opdoen van nieuwe contacten.

Het Ondernemers Netwerk OC-G staat voor:

 • Informeel gezellig netwerken
 • Doelgroep: Ondernemers, managers (vertegenwoordigers) van organisaties en zij die overwegen een bedrijf te starten
 • Frequentie: Eens per één of twee maanden
 • Locatie: Bij bedrijven, inspirerende locaties en horeca gelegenheden
 • Digitaal: Als aanvulling en als het fysiek niet kan
 • Kennis delen
 • Samenwerken
 • Uitbreiden klantenkring
 • Ervaringen uitwisselen
 • Een mix waaruit de mooiste combinaties ontstaan
 • Kleinschalig en laagdrempelig
 • Geen terugkerende verplichting
 • De organisatie gaat niet vanzelf. Er zijn veel inspanningen en kosten gemoeid
 • Voor het deelnemen aan de bijeenkomsten wordt geen contributie of toegang gevraagd
 • Neem je verantwoording en draag bij naar draagkracht!

Ondernemers Netwerk OC-G organiseert regelmatig informele bijeenkomsten voor ondernemers met verdiepende thema’s (mede) afhankelijk van de gastorganisatie.

Geven en nemen

Netwerken is vooral geven. Op een bepaald moment krijg je er dan iets voor terug. Dat hoeft niet iets tastbaars te zijn, juist advies en meedenken is belangrijk. Er is altijd wel iemand die iemand kent die je kan of kunt helpen. Zo doe je onbetaalbare contacten op, waar je later weer iets aan kunt hebben.

Het gaat om informele bijeenkomsten met een open karakter, voor ondernemers, freelancers, werknemers, werkgevers en andere ondernemende geïnteresseerden.

De organisatie van het Ondernemers Netwerk OC-G wordt verzorgd door Ab Groothedde van GO Bedrijfsadvies.

Wil jij eens Gastorganisatie zijn?

Om de Ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G steeds een interessante netwerk bijeenkomst te bieden, zijn we steeds op zoek naar organisaties die het leuk vinden om ons te ontvangen met een kop koffie.

Ook voor het gastbedrijf is het interessant. Aan bijeenkomsten wordt brede bekendheid gegeven. De ondernemers komen niet alleen uit de Alblasserwaard, Gorinchem of Vijheerenlanden, maar ook uit de weide omgeving (van Amsterdam tot Breda en van voorbij Rotterdam tot achter Tiel).

Wil je ook eens meehelpen?

Wil je helpen? Foto’s maken, een video of een verslag schrijven? Wil je de organisatie van een bijeenkomst geheel of gedeeltelijk voor je rekening nemen? Stuur een e-mail naar info@oc-g.nl. Ook voor vragen, suggesties, sponsoring, advertenties of als je een te bezoeken bedrijf of organisatie wilt voorstellen of zijn, kun je daar terecht.

VRAAG: Wil je de ENQUÊTE invullen?

Video Verslagen

Ondernemers Netwerken op Meeting Pont Riveer

Waardeerde je de bijeenkomsten?

Naast de vaste kosten, vraagt elke bijeenkomst heel veel tijd en energie. Gezien de behoorlijke opkomst, denken we dat de ondernemers de bijeenkomsten waarderen. We hopen ook dat je die inzet gaat waarderen met een vrijwillige bijdrage, sponsoring, advertentie of bedrijfspagina. 

Stel niet uit, doe het direct. Jij vindt het vast ook prettig als je werk wordt gewaardeerd. Doneer per bijeenkomst tenminste een kop koffie.

Bij het Ondernemers Netwerk OC-G zijn de consumpties meestal GRATIS. Wat is jouw waardering van de Ondernemers Netwerk bijeenkomsten? 

Laat hier je waardering blijken.