De Stad Gorinchem

De Stad Gorinchem

Hoe krijg ik mijn bedrijf in de krant? Betaalde content!

Je kent dat wel: je hebt als ondernemer een prachtig product of een bijzonder jubileum en je weet niet goed hoe je dit onder de aandacht van een breed publiek moet brengen. Dan treft het dat DeStadGorinchem.nl daar tal van mogelijkheden voor heeft.

Natuurlijk, je kunt altijd een advertentie zetten; de mogelijke afmetingen zijn legio. Maar heb je ook wel eens gedacht aan zogenoemde ‘betaalde content’? Dat zijn artikelen in de krant en op de website waarin je alles kwijt kunt over jouw product, dienst of wat dan ook. Ook hierbij zijn de mogelijkheden groot.

Samen met de media-adviseur van DeStadGorinchem.nl maak je hiervoor een mediaplan. Daarin kun
je precies aangeven hoe je jouw product of bedrijf het beste onder de aandacht kunt brengen van
een groot publiek in Gorinchem en omliggende gemeenten.

Voorbeeld

Om een voorbeeld te geven: je bedrijf heeft een compleet nieuwe showroom. Je bent daar met recht trots op en wilt er een mooi stuk van in de krant zien, zodat iedereen er meteen getuige van kan zijn. Geen probleem! Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een verhaal van halve pagina. Zo’n artikel is ongeveer 3000 karakters groot en wordt geplaatst met een mooie liggende foto. Het artikel wordt gemaakt door een van onze freelance journalisten, die bij je op bezoek komt om het allemaal zelf te aanschouwen en om foto’s te nemen.

Je kunt er ook voor kiezen zelf tekst en foto’s aan te leveren. Bijvoorbeeld omdat je iemand kent die dat prima kan schrijven en je ook al prima beeldmateriaal hebt. Of misschien draai je zelfs het liefst zo’n artikel in elkaar. Alles kan!

Dat geldt ook voor de afmetingen van het verhaal. Misschien wil je een keer echt groots uitpakken en laat je een paginagroot verhaal maken. Met twee of zelfs drie mooie foto’s. Dit is allemaal perfect af te spreken met de media-adviseur, die ook serieus meedenkt wat het beste voor de klant kan werken.

De Specialist

Een bijzondere vorm van betaalde content is De Specialist. Hierin vertelt een ondernemer over iets specifieks uit zijn of haar praktijk of zaak. Een traiteur legt bijvoorbeeld uit welke heerlijke gerechten uit zijn zaak het meest geschikt zijn voor de feestdagen, een notaris vertelt over wat de mogelijkheden zijn rond een testament en ga zo maar door. Het gaat om artikelen van 2800 tekens, waarin je dus veel kwijt kunt zonder dat het meteen op reclame lijkt. Ideaal voor een serie, waar dan ook veelvuldig gebruikt van wordt gemaakt in DeStadGorinchem.

Je ziet het: het hoeft echt niet moeilijk te zijn om met jouw verhaal in de krant te komen. En dan zijn er nog veel meer mogelijkheden (ook online en met video). Maak een afspraak met onze media-adviseur en vraag ernaar: Gea Plugers (0184-448973 – 06-55706853 – g.plugers@bdu.nl).

Zeg het met video!

Om jouw verhaal, je zaak of je product nog beter onder de aandacht te brengen, biedt ook video tal van mogelijkheden. Daarvoor hebben we een eigen platform: Zeg het met video!

Zeg het met video helpt ondernemers om hun verhaal op een sterke, visuele en online manier te vertellen. Als onderdeel van BDUmedia, één van de grootste mediabedrijven van Nederland, kunnen wij jouw boodschap perfect overbrengen met video. We bieden verschillende mogelijkheden aan qua videoproductie en adverteren met video. Dit kunnen we combineren tot een heel pakket met bijvoorbeeld print- en online-advertenties.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat allemaal mogelijk is met Ondernemer in beeld. Maar er kan zoveel meer. Kijk eens rustig rond op zeghetmetvideo.nl en ontdek de talloze mogelijkheden van video, ook in combinatie met print- en online-advertenties.