Hoe werkt een DON – Meeting?

Digital Handshake

Digitaal Ondernemers Netwerk

In deze tijd van afzondering vanwege het corona virus, willen we eens per maand een Digitaal Ondernemers Netwerk organiseren.

Deelnemers reageerden: “Ik was nogal sceptisch, maar het was heel leuk” – “Zo ontmoet je elkaar nog veel meer dan bij een fysieke bijeenkomst” – “Heel handig op deze manier. Zo ben je ook geen reistijd kwijt”

Tenzij anders vermeldt, iedere derde (of vierde) vrijdagmorgen van de maand. Kijk hier voor de exacte data en ook voor tussentijdse digitale meetings of in onderstaande agenda van het Ondernemers Netwerk OC-G.

Hier vind je een overzicht van alle digitale en fysieke bijeenkomsten.

Programma

Tijdens de DON-meetings bespreken we wat ieder vanuit ondernemers perspectief bezig houdt, een specifiek thema, een (zoek)vraag van een deelnemer.

Het belangrijkste is dat we elkaar leren kennen en waarderen en dat het leuk is om elkaar te ontmoeten. Om samenwerken in de toekomst mogelijk te maken, is het nodig dat je vertrouwen in elkaar hebt. Dat lukt niet door te vertellen wie je bent en voor welke producten of diensten je opdrachten zoekt. Onderling vertrouwen ontstaat als je gaat samenwerken.

Door het aangaan van een uitdaging, waar je met elkaar voor gaat, leer je elkaar en elkaars kwaliteiten kennen en ervaren.

Meedoen?

Wil jij in deze tijd van afzondering collega ondernemers ontmoeten? Sluit je aan en ervaar wat het is om digitaal te netwerken.

Met elkaar denken we na over hoe we duurzaam effectief kunnen netwerken met meer waarde voor ieder. Vrijwillig maar niet vrijblijvend. Wat heb jij te bieden? Waar kan ik jou mee helpen? Geven komt voor ontvangen.

Aanmelden voor een DON-meeting kan door in de lijst van DON – Meetings te klikken op de betreffende Digitaal Ondernemers Netwerk – Meeting.

Uitdaging

Hoe kunnen we in deze tijd, waarbij we afstand moeten houden, toch dichter bij elkaar komen? Hoe kan vanuit deze crisis het nieuwe begin ontstaan?

Hoe werkt het?

Lees en bekijk onderstaand hoe een DON meeting werkt en wat jouw specifieke mogelijkheden zijn.

Jezelf voorstellen

Om de meeting voor iedereen interessant te houden is er helaas geen ruimte voor iedereen om zich voor te stellen.

Beperk het voorstellen tot het noemen van je naam, de organisatie waarvoor je werkt en wat jouw functie daar is.

Jouw Organisatie Pitchen?

Voor ambassadeurs is er de mogelijkheid om over de organisatie, product of dienst een korte pitch te geven. In de toekomst kunnen sponsors en partners waarschijnlijk ook langere presentaties geven.

Neem vooraf contact op voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

Agenda DON – bijeenkomsten

Eens per maand zijn er brede bijeenkomsten van het Digitaal Ondernemers Netwerk. Iedereen die zich aanmeldt is daarbij welkom.

Tussendoor kunnen we over allerlei thema’s brainstorm sessies organiseren. Wil je ook daarbij aanwezig zijn, meld je dan aan via het contact formulier. Geef daarin ook aan waarom je interesse hebt om de betreffende bijeenkomst bij te wonen.

Je krijgt dan een agenda uitnodiging.

Met Jitsi. Waarom? Hoe werkt het?

Tijdens de Digitaal Ondernemers Netwerk-metingen maken we gebruik van Jitsi. In “Waarom Jitsi? Hoe werkt het?” vind je de vergelijking van de verschillende tools die voor dit soort “bijeenkomsten” beschikbaar zijn.

Alhoewel het werken met Jitsi heel eenvoudig is, vind je daar ook een uitgebreide handleiding over hoe je met Jitsi werkt.

Heb je jezelf aangemeld, maar kun je de link naar de meeting niet vinden? Klik hier voor directe toegang tot de meeting.


Agenda Bijeenkomsten en DON-meetings

Wees de eerste die reageert op "Hoe werkt een DON – Meeting?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.