Verslag opening Kemker ICT Groep

Kemker ICT Groep - Opening Netwerken

Opening van het Nieuwe Kantoor in Leerdam

LEERDAM – 30 juni 2023 – Op een stralende dag in Leerdam werd een belangrijk hoofdstuk geschreven in het verhaal van Kemker ICT Groep. Het nieuwe kantoor in Leerdam werd officieel geopend na de verhuizing vanuit Oisterwijk. De gastvrije ontvangst van vele ondernemers uit de regio en het Ondernemers Netwerk OC-G maakte deze dag extra bijzonder en betekenisvol.

De feestelijke opening begon met een warm welkom voor alle genodigden, die met enthousiasme en nieuwsgierigheid naar het nieuwe pand waren gekomen. Het kantoor en het voorterrein in Leerdam waren omgetoverd tot een uitnodigende plek vol met bloemen, ballonnen en een feestelijke sfeer.

Het hoogtepunt van de dag was het dankwoord van de directeur, Jeroen Kemker, die met trots sprak over het harde werk van het team om deze verhuizing en opening mogelijk te maken. Hij benadrukte hoezeer de aanwezigheid van alle genodigden deze dag extra speciaal maakte en sprak zijn dankbaarheid uit met een knipoog en een glimlach.

Jeroen Kemker prees het team voor hun toewijding en inzet. Hij benadrukte dat zonder het harde werk van het team, deze mijlpaal niet bereikt zou zijn. Zijn woorden van waardering werden met luid applaus ontvangen door de aanwezigen.

De directeur richtte ook een speciale dank aan de partners, klanten en relaties van het bedrijf. Hij erkende dat hun steun en vertrouwen essentieel waren om dit nieuwe hoofdstuk te kunnen beginnen. Hij benadrukte de gezamenlijke ambitie om grenzen te verleggen en nog succesvollere resultaten te behalen.

Jeroen Kemker bedankte ook alle mensen die hebben geholpen bij het organiseren van de opening, waaronder medewerkers, vrienden, familie en in het bijzonder host Desiree Dankers. Hun inzet en toewijding hebben het evenement onvergetelijk gemaakt.

Het nieuwe pand in Leerdam biedt talloze mogelijkheden, aldus de directeur. Het team is enthousiast om nieuwe kansen aan te grijpen, innovatie te stimuleren en extra waarde toe te voegen aan de Gemeente Vijfheerenlanden en de klanten. Samen kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst.

Tot slot bedankte Jeroen Kemker nogmaals alle aanwezigen en benadrukte hij het belang van blijven samenwerken, groeien en elkaar inspireren. Het evenement werd afgesloten met een hartelijke groet en een blijvende glimlach.

De opening van het nieuwe kantoor in Leerdam was niet alleen een viering van de fysieke verhuizing, maar ook een viering van samenwerking, dankbaarheid en een veelbelovende toekomst voor Gamma Local IT Heroes.

Bekijk hier alle foto’s van Fotograaf Alex Willemsen en de foto’s van Ab GrootheddeDiavoorstelling

Alle Foto's

Zegt het voort

Ondernemers Verbinden is de Uitdaging.

Laten we samenwerken, elkaar helpen, en sprankelend inspireren om deze regio nog sterker maken.
Zegt het voort, zegt het voort.

Aanmelden

Abonneren voor het ontvangen van een uitnodiging voor de bijeenkomsten?

Voor de ontmoeting bij Tredion en ook het vervolg op de Dag van de Ondernemer bij Van der Valk Hotel Gorinchem is aanmelden al mogelijk door te klikken op onderstaande knop.

Doneren

Het Ondernemers Netwerk OC-G vraagt geen contributie om aanwezig te kunnen zijn. Meestal kost zelfs de koffie niets. Maar dat betekent niet dat wij als organisatie geen kosten hebben.

Waardeer jij de bijeenkomsten van het Ondernemers Netwerk OC-G? Zorg dat de organisator niet alle kosten en inspanningen zelf hoeft te dragen. Op bezoekes en Gastorganisaties doen wij een beroep om hun waardering te laten blijken met een eenmalige of periodieke gift.

Wil je het werk van het Ondernemers Netwerk OC-G steunen? Maak je gift over naar:
NL96 KNAB 0507 6218 75 ten name van Ondernemers Netwerk OC-G.

of

Klik op onderstaande knop en draag naar vermogen bij.

 

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Ontvang je liever een factuur met BTW?
Stuur dan een e-mail naar info @ oc-g.nl, met het bedrad wat je ex BTW wilt doneren.

Voor grotere bedragen bieden we ook mogelijkheden voor een advertorial, naam-vermelding op oc-g.nl en een logo in de uitnodigingen.

Wees de eerste die reageert op "Verslag opening Kemker ICT Groep"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.