Prachtige Dag van de Ondernemer in Molenlanden

DvdO Molenlanden

Prachtige Dag van de Ondernemer in Molenlanden

OUD-ALBLAS – Op vrijdagochtend hebben talloze genodigden, waaronder vele ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G, de weg gevonden naar het jaarlijkse ondernemersontbijt van de Gemeente Molenlanden. De gastvrijheid van Tuytel BV in Oud-Alblas was werkelijk ongeëvenaard.

Niet alleen werden de deuren van de kantine geopend, maar ook die van een deel van de aangrenzende loods, speciaal vrijgemaakt voor deze gelegenheid. De ruimte vulde zich al snel met een gezellige drukte, waar onder het genot van een voedzaam ontbijt bestaande connecties werden verstevigd en nieuwe werden gelegd.

De plenaire sessie werd geopend door wethouder Piet Vat, die de ondernemers bedankte voor hun onschatbare bijdrage aan de lokale samenleving. Zijn woorden vormden de perfecte inleiding voor de ondernemersverhalen die daarop volgden. Arnold Tuytel deelde zijn inspirerende reis als ondernemer, waarna het stokje werd overgedragen aan Gert-Jan de Groot, een (internationale) ondernemer en eigenaar van Korenmolen de Hoop in Oud-Alblas. Hun verhalen gaven niet alleen inzicht in hun persoonlijke drijfveren, maar boden ook genoeg stof tot discussie en gesprek.

De ochtend was niet alleen gevuld met serieuze inzichten, maar ook met de nodige humor, zoals bleek uit de woorden van Gert-Jan de Groot. Lachen mag, zo benadrukte hij, zelfs in de wereld van ondernemen.

Na de presentatie en het beantwoorden van vragen, was er ruimte voor informele ontmoetingen en gesprekken, waarbij ondernemers de gelegenheid kregen om gezellig na te praten. De mogelijkheid tot een rondleiding over het terrein van Tuytel bood deelnemers een uniek kijkje achter de schermen van dit lokale bedrijf.

Gemeente Molenlanden, Arnold Tuytel, Gert-Jan de Groot, alle medewerkers hartelijk bedankt voor de uitnodiging en waardevolle bijdrage aan deze geslaagde ochtend. De combinatie van inspirerende verhalen, levendige interactie en een gastvrije omgeving maakte deze Dag van de Ondernemer in de Gemeente Molenlanden onvergetelijk.

Bekijk hier de foto’s van Ab GrootheddeDiavoorstelling

Zegt het voort

Ondernemers Verbinden is de Uitdaging.

Laten we samenwerken, elkaar helpen, en sprankelend inspireren om deze regio nog sterker maken.
Zegt het voort, zegt het voort.

Aanmelden

Abonneren voor het ontvangen van een uitnodiging voor de bijeenkomsten?

Voor de ontmoeting bij Tredion en ook het vervolg op de Dag van de Ondernemer bij Van der Valk Hotel Gorinchem is aanmelden al mogelijk door te klikken op onderstaande knop.

Doneren

Het Ondernemers Netwerk OC-G vraagt geen contributie om aanwezig te kunnen zijn. Meestal kost zelfs de koffie niets. Maar dat betekent niet dat wij als organisatie geen kosten hebben.

Waardeer jij de bijeenkomsten van het Ondernemers Netwerk OC-G? Zorg dat de organisator niet alle kosten en inspanningen zelf hoeft te dragen. Op bezoekes en Gastorganisaties doen wij een beroep om hun waardering te laten blijken met een eenmalige of periodieke gift.

Wil je het werk van het Ondernemers Netwerk OC-G steunen? Maak je gift over naar:
NL96 KNAB 0507 6218 75 ten name van Ondernemers Netwerk OC-G.

of

Klik op onderstaande knop en draag naar vermogen bij.

 

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Ontvang je liever een factuur met BTW?
Stuur dan een e-mail naar info @ oc-g.nl, met het bedrad wat je ex BTW wilt doneren.

Voor grotere bedragen bieden we ook mogelijkheden voor een advertorial, naam-vermelding op oc-g.nl en een logo in de uitnodigingen.

Wees de eerste die reageert op "Prachtige Dag van de Ondernemer in Molenlanden"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.