Corona Virus

corona virus

Corona virus legt wereld stil

Het uitbreken van het corona virus heeft alle activiteiten wereldwijd tot stilstand gebracht. Velen zijn getroffen. Niet alleen door ziekte, maar ook door het wegvallen van omzet en werk.

Het Ondernemers Netwerk OC-G ziet zich genoodzaakt om alle bijeenkomsten af te gelasten. Het is niet duidelijk wanneer we weer zonder gevaar fysiek bij elkaar kunnen komen.

Gastbedrijven hebben in deze hectische tijd van afzondering wel iets anders te doen dan het ontvangen van een ondernemers netwerk. We hopen dat contacten al weer veel eerder mogelijk zijn. Voorlopig verwachten we dat de eerstvolgende bijeenkomst weer kan plaatsvinden in of na september.

Zorg dat je geen informatie mist. Schrijf je in voor de uitnodigingen en de nieuwsbrief.

Onderling ontmoeten

Elkaar helpen

Zijn er ondernemers die in deze moeilijke tijden behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek? Wil jij deze tijd gebruiken om elkaar digitaal te ontmoeten.

Ook in deze moeilijke tijd willen we vanuit het Ondernemers Netwerk OC-G meer doen voor elkaar. Wil jij ook anderen helpen?

Bel, mail of Skype mij.

Voor alle ondernemers willen we een plek creëren om elkaar te ontmoeten. Heb jij een idee hoe effectief is te realiseren?

Be the first to comment on "Corona Virus"

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.