Doe mee met jouw videopitch

Oproep videopitch0_00_43_15.Still001

Op de DAG VAN DE ONDERNEMER is in de Livestream plaats voor enkele videopitches. Goede pitches die het beste aansluiten bij het thema krijgen prioriteit. Iedere pitch die voldoet aan de voorwaarden, mag je inzenden.

Doe mee met jouw videopitch

Het insturen van videopitches kan tot 11 november. Tip: Abonneer je op het YouTube kanaal van Digitaal Ondernemers Netwerk om niets te missen.

Waaraan moet de jouw presentatie voldoen?

Videopitches en videoboodschappen moeten uiterlijk 15 november 2020 worden aangeleverd. Het is mooi als je boodschap vanuit jouw organisatie ingaat op (een of meer van de volgende) thema’s: duurzaam – ondernemen – innovaties.

De pitch mag niet langer zijn dan 60 sec. Film liggend (horizontaal) en in de hoogst mogelijke filmstand: HD of 4K en lever de film aan als 1 filmbestand via WeTransfer.com naar info@sietsemaproductions.nl 

tip: Zorg voor een to-the-point verhaal

Mocht u hulp nodig hebben? Sietsema Productions kan u van dienst zijn bij het concept, filmen en de videomontage van uw verhaal. Neem wel tijdig contact op.

Heel veel succes met het maken van uw verhaal en we zien graag uw inzending tegemoet. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Peter Sietsema via mail of telefoon: 0183 – 616458

Bekijk ook de basis pagina van de Dag van de Ondernemer 2020.