BNR Nieuwsradio te gast bij zomerse Open Coffee met koffie en pizza

Bijna op het kruispunt van de netwerken Open Coffee Alblasserwaard, Open Coffee Gorinchem en Open Coffee Vijfheerenlanden, organiseren deze drie OC netwerken op 1 juli samen een bijzondere zomerse netwerkbijeenkomst bij:

Camping De Grienduil

degrienduil.nl

Op woensdag 1 juli is Open Coffee Gorinchem te gast bij Camping De Grienduil, Geer 25, 4243 JS Nieuwland (degrienduil.nl). Deze open coffee bijeenkomst wordt georganiseerd door de Open Coffee netwerken Alblasserwaard, Gorinchem en Vijfheerenlanden.

BNR Nieuwsradio is aanwezig om opnames te maken voor het programma BNR Gangmakers. BNR Gangmakers is het BNR-opinieprogramma voor en door ondernemers. Iedere week strijkt BNR neer op een andere locatie, en bespreekt dan actuele ontwikkelingen met ondernemers uit de buurt. Dat doet BNR interactief – ook de toehoorders zijn zeer welkom om mee te praten. Luister eerdere uitzendingen terug via de website www.bnr.nl/gangmakers

PROGRAMMA

Om 10.00 uur start het programma: koffie en thee staan klaar.

Om 11.00 uur houdt Gastheer Erik van Stuijvenberg houdt een korte presentatie over hoe hij, na jarenlang diverse bedrijven gerund te hebben, besloten heeft om een camping te gaan beginnen.
Ook een bedrijf dat zijn aandacht 365 dagen per jaar nodig heeft, gedurende 24 uur per dag.
De manier waarop hij investeringen gefinancierd heeft is daarnaast ook bijzonder. Met off line crowd funding. Erik zal ook daar kort iets over vertellen.

11.15 uur het netwerken gaat door en de pizzaoven is op temperatuur. Ga samen met een goede gesprekspartner een pizza bakken en/of praat verder met Erik of met een netwerk relatie. BNR begint met de opnames voor het programma BNR Gangmakers.

12.00 uur einde bijeenkomst, maar blijf gerust nog even hangen om elkaar een goede zomer te wensen, visitekaartjes uit te wisselen of afspraken te maken voor een vervolggesprek.

De koffie, thee en pizza’s worden aangeboden door de gastheer.

Naast alle leden van Open Coffee Alblasserwaard, Gorinchem en Vijfheerenlanden, worden ook zakelijke relaties van De Grienduil uitgenodigd en ondernemers uit de regio. Natuurlijk kunt u, zoals altijd, ook ondernemende mensen meebrengen.

Tot ziens op woensdag 1 juli in een hopelijk zonovergoten Nieuwland.
Meld je hier direct aan en ontvang je gratis toegangskaart in je mailbox.
Uitprinten van het ticket is niet nodig:

Gun ook andere ondernemers in je netwerk deze laagdrempelige ontmoeting en nodig ook anderen uit. Maak daarvoor gebruik van de mogelijkheden hierboven.