Ondernemers in gesprek met Wethouder en WerkWaard

stadhuis Gorinchem

GORINCHEM – Hoe kunnen Ondernemers en Overheden samen meer betekenen voor Ondernemers in Gorinchem en de regio, dat is de uitdaging van de Open Coffee Gorinchem e.o. op 18 september op het stadhuis.

Wethouder Freije en WerkWaard leiden het thema in met respectievelijk: Ondernemerschap in de Arbeidsmarktregio Gorinchem en: Wat kan WerkWaard betekenen voor Ondernemers?

Beide sprekers geven hun visie om aansluitend met elkaar in gesprek te gaan over hoe ondernemers en overheden samen meer kunnen doen voor ondernemers in Gorinchem en de regio.

Samen met gastbedrijf Gemeente Gorinchem en WerkWaard organiseert Open Coffee Gorinchem e.o. deze netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Na een korte vakantie periode van ontspanning is er ongetwijfeld veel inspiratie voor creatieve ideeën. Welke behoefte is er, hoe zijn ondernemers en overheid beter toegankelijk voor elkaar en nog veel meer. Er is ook ruimte voor uw ideeën en inbreng.

Alle ondernemers(verenigingen) zijn op 18 september welkom bij de Open Coffee Gorinchem e.o. op het stadhuis. Vanaf 09.00 u gaan we onder het genot van een kop koffie eerst netwerken en nieuwe contacten opdoen.

Na de korte inleidingen van wethouder Freije en WerkWaard gaan we met hen en met elkaar in gesprek. Samen gaan we de uitdaging aan voor een Zonnige Toekomst voor Ondernemend Gorinchem. U ook?

Kom je ook? Meld je hier aan en ontvang gratis toegangsbewijs.

 

Bekijk ook het verslag, de lezing van de Wethouder en de Powerpoint van WerkWaard.

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers in gesprek met Wethouder en WerkWaard"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.