Column: In VUUR EN VLAM van verzekeren?

Brand

Raak jij in vuur en vlam van verzekeren? Ik schat in van niet. Meestal wil je ondernemen en niet teveel bezig zijn met “bijzaken”.

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem


Wat als het jou treft?

Maar wat als het vuur en de vlam je onderneming treft… ? Wat gebeurt er met je bedrijfspand? Hoe krijg je de handelsgoederen weer zo snel mogelijk op niveau? Je klanten vragen waar hun bestelling blijft. Je werknemers moet je ook nog eens doorbetalen. Kun je na deze brand nog wel doorgaan met ondernemen?

Risico’s

Dan is die cyberaanval nog niet eens genoemd. Dat is  anno 2022 misschien wel het meest ongrijpbare om te verzekeren.

Bijzaak wordt Hoofdzaak

Plotseling is die “bijzaak” voor jou “hoofdzaak”! Zat je de avond ervoor nog lekker een film te kijken, na één telefoontje staat je onderneming op springen. 

Vuur uit de sloffen

Een goede adviseur met verstand van risico’s en verzekeren is onmisbaar. Zij lopen voor jou het  vuur uit de sloffen. Ze helpen je met het in beeld brengen van de risico’s, zo dat ondernemen jouw “hoofdzaak” blijft. De kachel moet tenslotte wél blijven branden.

Netwerken en Deskundigheid

Op maandagavond 23 mei is iedere (vertegenwoordiger) van ondernemers of organisaties uit de Alblasserwaard, Gorinchem, Vijfheerenlanden en verre omgeving, vanaf 19.30 u welkom in het Wijkcentrum Dalemplein.

Achtergrond info

In het middengedeelte zal Petra van Oyen kort iets vertellen over de Alblasserwaardsche Verzekeringen. Kom jij ook? Meld je aan via oc-g.nl.

Ab Groothedde van GOempowerZ namens Ondernemers Netwerk OC-G

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #Verkiezingen, #Gemeenteraad, #Lijsttrekkers

Wees de eerste die reageert op "Column: In VUUR EN VLAM van verzekeren?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.