Column: Input Economische Visie Gorinchem

Gorinchem - Centraal

De Gemeente vroeg mij om input voor de  Economische Visie voor Gorinchem. Een inspirerend gesprek volgde.

We spraken over hoe trots we zijn op onze ondernemers. Laat de gemeente dat ook merken door hen concreet in te schakelen? Het is jammer als een bedrijf van ver weg opdracht krijgt voor iets wat bedrijven van hier hadden kunnen doen.

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Gorcum is geen Universiteitsstad

Gorcum is geen universiteitsstad. Door de unieke ligging, kan Gorcum wel universiteiten en hogescholen digitaal en fysiek onderling verbinden. Is de interesse voor connecties te stimuleren door studenten te trekken met interessante stageplaatsen, uitdagingen, onderzoek en het toegankelijk maken van (afstudeer)faciliteiten?

Gorcum heeft geen Deltawerken

Gorcum heeft geen Deltawerken. Samen met omliggende gemeenten kan Gorcum wel knooppunt zijn wat Deltawerken verbindt. Hoe kunnen we dat invullen?

Ondernemers bereid om te Delen

Ondernemers zijn graag bereid hun kennis en ervaring onderling te delen. Is er een locatie beschikbaar om een ondernemersspreekuur te starten?

Wachten op Starlink?

Moeten we wachten op Starlink van Elon Musk om in de binnenstad goed Internet te krijgen? Jammer dat om die reden nu ondernemers naar elders vertrekken.

Digitaal en Fysiek Levendiger

Hoe kunnen we  onze mooie vestingstad digitaal en fysiek nog levendiger maken en meervoudig op de kaart zetten?

Meedenken en Doen?

Wil je meedenken of heb je nog andere ideeën? Dat kan!

Maandelijks Digitaal Ondernemers Netwerk

Maandelijkse is er een Digitaal Ondernemers Netwerk (DON). Iedere organisatie of ondernemer is welkom. Hoe kan de gemeente de economie in Gorcum stimuleren? Een mooie vraag om onze stem te laten horen.Denk en doe mee op vr 19 mrt om 10.15 u en op ma 26 apr om 20.15 u. Info: oc-g.nl.

Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G
Ab Groothedde | GO BedrijfsadviesempowerZ

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #lockdown

Wees de eerste die reageert op "Column: Input Economische Visie Gorinchem"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.