Column: Nieuw jaar nieuwe kansen

Ontmoeten en Inspireren

Column: Nieuw jaar nieuwe kansen

Wat is jouw boodschap?

Biedt dit jaar, ondanks alle enorme problemen, ook nieuwe kansen? Fysieke nieuwjaarsontmoetingen waren niet mogelijk. Digitale wel! Wat is jouw boodschap? Wat zijn jouw wensen voor dit jaar?

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Vervolg op Live-stream?

Welk vervolg geven we aan de Digitale Dag van de Ondernemer? Wat spreekt het meest aan? Bedrijfspresentatie? Interviews met ondernemers? Live-streams? Vragen en discussie via de chat? Liever een digitale meeting? Een thematische training? Een workshop? Of … ?

Inspireren

Voor dit Digitaal Ondernemers Netwerk (DON) zijn organisatoren van andere netwerken ook welkom. Om elkaar te inspireren. We blijven doen waar ieders kracht en eigenheid ligt. Wat kunnen we meer betekenen voor elkaar?

Leven in vrijheid?

Ik zie uit naar een leven wat geleefd kan worden in vrijheid, gezondheid, vertrouwen en geluk.

Om vertrouwen in de toekomst te houden, denken we na of we de veranderingen, die ons het afgelopen jaar zijn overkomen, wel willen.

Welke waarden?

Gezamenlijk bewustzijn is nodig om onderling te delen wat echt belangrijke waarden zijn. Waarden die we de generatie na ons willen meegeven.

Acties

We gaan zien welke acties nodig zijn om die waarden te waarborgen. Wat nodig is om vertrouwen te houden in de toekomst. Als ik anderen dat gevoel voor vrijheid bied, waarborgt dat ook vrijheid voor mij.

Meer … !

Ik hoop dat 2021 meer bewustzijn biedt voor wat echt belangrijk is, meer perspectief, meer inspiratie, meer creativiteit, meer samen, meer hoop en vertrouwen voor duurzaam leven in vrijheid.

Toekomst?

Een toekomst, die verder reikt dan óns leven wens ik jou en ieder ander toe voor 2021.

Doe je mee? DON 22 jan om 10.00 u.

Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G
Ab Groothedde | GO BedrijfsadviesempowerZ

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #lockdown

Wees de eerste die reageert op "Column: Nieuw jaar nieuwe kansen"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.