Dag van de Ondernemer: Van der Valk

Van der Valk Hotel Gorinchem

Van der Valk Hotel Gorinchem – De Bouw

Rondleiding over de Bouw

Het plan was om op de Dag van de Ondernemer te gast te zijn bij Van der Valk Gorinchem. Carlijn van der Valk, met wie we in 2021 een interessant interview hadden, in Hotel Gorinchem, zou ons graag willen ontvangen in ‘haar’ nieuwe hotel Maar helaas: de bouw nog niet klaar … .

18 november 2022 om 15.30 u

Het Hotel is helaas nog niet zo ver dat zij ons kunnen ontvangen, zoals ze graag zouden willen. Nu biedt Van der Valk Gorinchem de UNIEKE gelegenheid om op de bouw echt achter de schermen te kijken tijdens een rondleiding over de bouw.

Meld je aan en zorg dat je op tijd op de bouwplaats aanwezig bent.

24 februari 2023 om 09.00 u

In februari kunnen we samen met Van der Valk Hotel Gorinchem, in het dan volledig functionerende hotel, een vervolg geven aan de Dag van de Ondernemer. Het programma voor deze dag volgt later.

Voor wie?

Ondernemers en vertegenwoordigers van Organisaties, Winkeliers, Horeca Ondernemers en Bedrijven uit Gorinchem, de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West Betuwe en verre omstreken zijn van harte welkom om te netwerken om elkaar en de gastvrijheid van de gastorganisatie zelf te ervaren.

Kom je ook?

Meld je snel aan en reserveer je toegangsbewijs.
Het aantal bezoekers is, vanwege de bouwactiviteiten die gewoon moeten doorgaan, beperkt.

Nodig ook andere ondernemers uit. Meld ook hen aan.

Gastorganisatie?

Wil je ook eens gastorganisatie zijn of heb je een vraag?
Neem contact op via info@oc-g.nl of het contact formulier.

Programma

15.30 u Ontvangst en Netwerken

15.35 u Welkom, presentaties en gedachtenwisseling

15.45 u Rondleiding over de bouw

17.30 u Afsluiting

Locatie

Franklinweg 7, 4207 HX Gorinchem

Van der Valk Hotel Gorinchem

Op de Dag van de Ondernemer 2021 hadden we interessante interviews met Henk Fennema van RIWIN Cleaning (vh van Fenexpo), met Marcel Herrewijn van de Gorkumse Fietskoerier en een uitgebreid interview met de hoofdgast Carlijn van der Valk, directeur van Van der Valk Hotel Gorinchem.

Ondanks dat de bouw nog onvoldoende is gevorderd om de ondernemers uitgebreid te ontvangen, is er nu eerst een rondleiding over de bouw. Op vrijdagmorgen 24 februari 2023 geeft Van der Valk een vervolg geven aan deze Dag van de ondernemer. Informatie daarover is later beschikbaar.

Tijdens het lange traject voorafgaand aan de bouw is er veel gesproken over het formule van dit Van der Valk hotel en de consequenties daarvan op de regio. Nu het toch tot stand is gekomen, kunnen we ook trost zijn.

Van der Valk Hotel Gorinchem beschikt over 157 hotelkamers in verschillende categorieën, van comfort kamers tot luxe suites. Al onze stijlvolle hotelkamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, kluis, minibar, Smart TV & Netflix en snelle WIFI verbinding. Er is ook een casino met speelautomaten en een Imax 4D-bioscoop. De hotel beschikt over 11 modern uitgeruste feest-/vergaderzalen.

Wie Waar Wanneer?

WaarVan der Valk Gorinchem
DatumVrijdagMIDDAG 18 november 2022
Tijden1530 u – uiterlijk 17.30 u
LocatieFranklinweg 7, 4207 HX Gorinchem
  
Thema‘Achter de schermen van de Bouw’

Financiele bijdragen

Het Ondernemers Netwerk OC-G vraagt geen contributie om aanwezig te kunnen zijn. Er zijn wel kosten.

Neem jij je eigen verantwoording? Zorg dat de organisator niet alle kosten en inspanningen zelf hoeft te dragen. Je financiële bijdrage is meer dan welkom.

Klik op onderstaande knop en draag naar vermogen bij.

 

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Dag van de Ondernemer: Van der Valk"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.