Ondernemers Netwerken op Meeting Pont Riveer

GORINCHEM – De Gorinchem VIII houdt ondernemers boven water tussen Zuid Holland, Brabant en Gelderland. Gastheer Riveer verwelkomt ondernemers van de Open Coffee Gorinchem, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en verre omgeving op vrijdag 17 juni om de wereld te bekijken vanaf het water. Ook ondernemers van andere netwerken zijn welkom.

Het valt niet mee om in alle weersomstandigheden als ondernemers het hoofd boven water te houden. De wereld verandert steeds weer en in hoog tempo. De een gaat in een crisis ten onder, terwijl een ander juist problemen en uitdagingen weet om te zetten in kansen. Dit keer gaan de ondernemers intensiever met elkaar kennismaken, door samen na te denken over hoe we onze ondernemende kwaliteiten kunnen inzetten voor het versterken van Gorinchem en de regio.

Programma

Om 09.10 u vertrekt de Gorinchem VIII vanaf veersteiger 2 Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Onder het genot van een kop koffie starten we met netwerken. Om 09.30 kunnen ondernemers in Woudrichem opstappen en om 10.00 u in Sleeuwijk. Na een welkom vertelt de gastheer kort iets over Riveer. Vanaf 10.00 u versterken we de onderlinge band door samen na te denken over de vraag: Kunnen ondernemers bijdragen aan Gorinchem als onderneming? Kunnen gratis veerdiensten op zaterdag Gorinchem als regio gemeente versterken? Voor de liefhebbers verzorgen stadsgidsen vanaf 10.30 u een rondleiding in Woudrichem (2 groepen van max 20 personen).Vanaf ca 12.00 u is het programma afgelopen. Tussentijds is het mogelijk om de boot te verlaten (zie onderstaande op- en afstapplaatsen en -tijden).

Locatie

De Gorinchem VIII ligt aan de veersteiger 2 Buiten de Waterpoort. Op het parkeerterrein kun je voor een zacht prijsje de hele morgen parkeren. Kijk voor op- en afstap plaatsen en -tijden op oc-c.nl.

Over Riveer

De veren van Riveer zetten jaarlijks ruim 1 miljoen mensen over. Dagelijks varen voetveren tussen Gorinchem, Hardinxveld, Sleeuwijk, Werkendam en Woudrichem. In de zomer is de veerverbinding in de vestingdriehoek tussen Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren erg populair. Riveer bedient ook twee autoveren tussen Brakel-Herwijnen en Aalst-Veen.

Gaat de reis verder? De dienstregeling van Riveer sluit naadloos aan op de trein of bus in de regio.  Bovendien mag de fiets gratis mee.

Van Gorcumse Veerdienst naar Riveer

De veerdiensten bestaan al langer. De oorsprong van de veerdienst ligt in Gorinchem, Het vaargebied is in de loop van de tijd flink uitgebreid. De sinds 2014 in gebruik zijnde naam Riveer, doet recht aan de hechte samenwerking met de gemeenten langs de rivieren.

Zakelijke abonnementen

Lekker uitwaaien en fris aankomen op het werk of een afspraak? Files op de brug vermijden? Dat kan. Riveer heeft mooie regelingen voor werkgevers. Zakelijke jaarabonnement is niet alleen financieel voordelig, maar kan ook nog eens (net als overig woon-werk verkeer met het OV) volledig worden vergoed door de werkgever.

Meeting Pont

De vernieuwde Gorinchem VIII is in de daluren ingericht als flexplek. Werken, vergaderen en netwerken op het water. Met alle zakelijke faciliteiten van dien. Dat is de Meeting Pont: een open lounge locatie in een dynamische omgeving. Met een dagkaartje is de Meeting Pont tussen 9.30 en 14.00 uur vrij te gebruiken.

Kom je ook?

Wees er snel bij. Ook de grote volledig gerestaureerde Gorinchem VIII is snel vol. Riveer rekent op maximaal 100 ondernemers. Aanmelden is VERPLICHT. Zonder je gratis toegangsbewijs kun je niet mee. Reserveer snel via oc-g.nl. Er is naar verwachting ruim voldoende plek. Vol is vol.

De organisatie rekent erop, dat je als je reserveert ook komt. Ben je verhinderd? Trek je aanmelding dan in via EventBrite. Alle ondernemers uit G-A-V en omgeving zijn van harte welkom. Nodig ze uit. Meld jij hen aan of laat ze dat zelf doen. Tickets voor meer personen is dit keer niet mogelijk.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

 

Afwijkende op- en afstapplaatsen en tijden

Opstap Woudrichem 9.30 uur Afstap Woudrichem 11.30 of 12.30 uur

Opstap Gorinchem 9.45 uur Afstap Gorinchem 12.15 uur

Opstap Sleeuwijk 10.00 uur Afstap Sleeuwijk 12.00 uur

 

collage riveer

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers Netwerken op Meeting Pont Riveer"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.