Gast bij Tredion (verslag)

Impressie Tredion

Tredion ICT & Telecom

Tredion

GORINCHEM – Net als in 2015 ontving Tredion op vrijdagmorgen 17 januari de ondernemers uit de Alblasserwaard, Gorinchem, Vijfheerenlanden, West Betuwe bijzonder gastvrij. Vol vuur vertelde Jan van Wijgerden, hoe hij ooit is begonnen op een zolderkamertje in Vuren. Hij wist het zeker: Hij wilde klein blijven.

Ondanks die wens, groeide hij. Steeds verder. Op dit moment heeft het bedrijf zoals het al weer vele jaren is gevestigd ruim 55 medewerkers. Hij nam ons mee in zijn ervaringen om te groeien, niet alleen in omvang, maar vooral door steeds innovatief te zijn. Voor zijn klanten heeft hij altijd Next Level op het oog.

Hartelijk dank voor de mooie netwerk bijeenkomst en het zo open delen van je ondernemers ervaringen.

Met de “10 belangrijkste punten voor bedrijven op het gebied van security.” geeft Jan een gratis, heel belangrijk advies aan de ondernemers die in grote getale zijn naar Tredion zijn gekomen. Het is belangrijk om beveiliging echt serieus te nemen.

Punten Nationaal Cyber Security Centrum
Punten Nationaal Cyber Security Centrum

Gorkum Next

Gorkum Next

Na een korte pauze, waarin ieder weer werd voorzien van koffie of thee, vertelt Jan hoe hij door voormalig wethouder Joost van der Geest is gevraagd of met een subsidie jaarlijks enkele ondernemers een stap verder zijn te brengen. Van Wijgerden gelooft echter meer in een platform waarbij ondernemers naar het model van Nederland groeit, worden gecoacht door ervaren ondernemers om sneller te kunnen groeien.

Zo brengt Gorkum Next Coaches die hun sporen al hebben verdiend, samen met startups en ondernemers die met hun ervaring een stap verder kunnen komen.

Bekijk te foto impressie

De foto impressie van de bijeenkomst bij Tredion staat onderaan deze pagina.

Foto impressie

Bekijk de foto-impressie van Ab Groothedde, op Google Foto’sBekijken als dia impressie

Aanmelden voor de volgende bijeenkomst

Abonneren voor het ontvangen van een uitnodiging voor de bijeenkomsten?

Wil je ook komen naar de volgende bijeenkomst(en)? Meld je aan door te klikken op onderstaande knop.

Wees de eerste die reageert op "Gast bij Tredion (verslag)"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.