Column: Is er een innovatielab in jouw bedrijf?

Innovatie_lab

Kun je het je voorstellen? Een plek in jouw organisatie waar medewerkers en klanten samen werken aan de toekomst van jouw bedrijf? Weet jij al dat jouw medewerkers veel beter de knelpunten kennen? Dat je klanten veel beter kunnen aangeven wat hun werkelijke behoefte is? 

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Kansen Oprapen

Allemaal open deuren waar we meestal niets mee doen. Waarden die zo voor het oprapen liggen. Ze rotten niet alleen waardeloos weg, maar frustreren ook je medewerkers en je klanten. Hoe bestaat het dat zulke mooie oplossingen of ideeën barrières weg te nemen, zo moeilijk zijn te implementeren?

Innovatieplek voor Regio

Wat goed dat Gorinchem voor de regio een plek heeft, waar dit soort activiteiten kunnen plaatsvinden. Contact tussen onderwijs, ondernemers, bedrijven en overheden waar innovatie en inspiratie samen komen. Niet vanzelf. Maar juist als mensen met elkaar een uitdaging aangaan. 

DOEL gericht

Een uitdaging voor een innovatie of probleem, wat je als bedrijf wilt gaan verbeteren, of compleet vanaf een andere kant wilt bekijken, om te zien of er gericht op het DOEL wat je voor de klant wilt bereiken, wellicht veel betere oplossingen zijn. In het ontmoeten van mensen vanuit verschillende invalshoeken, ontstaat enthousiasme, inspiratie en creativiteit.

Jeugd en Toekomst

Wie de jeugd heeft, heeft toekomst. Zeker als je met het ontwikkelen van producten en diensten, die aansluiten bij de behoefte van de klant ook toekomst biedt aan jongeren.

Elkaar Inspireren

Op vrijdagmorgen 26 augustus ontvangt i_lab ondernemers en (vertegenwoordigers van) organisaties. Kom jij ook netwerken en zien wat allemaal mogelijk is? Info: oc-g.nl.

Ondernemers Netwerk OC-G.nl
Ab GrootheddeGO empowerZ

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #Verkiezingen, #Gemeenteraad, #Lijsttrekkers

Wees de eerste die reageert op "Column: Is er een innovatielab in jouw bedrijf?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.