Lease-, Site- en Legal info voor Ondernemers

Ondernemers gast bij Rabobank

GORINCHEM – 18 april 2019 – Een grote groep ondernemers van Open Coffee Vijfheerenlanden en het Ondernemers Netwerk OC-G genoten op donderdag 18 april van de gastvrijheid van Rabobank Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Door Kees Osseweijer

Het thema van deze morgen: “netwerken met praktische informatie voor ondernemers’ kwam uitstekend tot zijn recht. Slechts na herhaald en vriendelijk aandringen van de voorzitter werden de geanimeerde gesprekken (tijdelijk) gestaakt.

Tijdens zijn welkomswoord memoreerde Ab Groothedde het prachtige succes van Atelier fotostudio Leo Lanser uit Giessenburg bij een mondiale fotowedstrijd: uit de honderden inzendingen behaalde hij een 9e plaats! Het Ondernemers Netwerk OC-G voelt zich zeer vereerd dat deze top fotograaf ook nu een foto-verslag wil maken.

Vervolgens kreeg Jamie van Dalum, accountmanager MKB bij de Rabobank het woord. Zij informeerde het gezelschap over de mogelijkheden van het Rabobank Leaseplan, waarbij vooral de ultra korte aanvraagprocedure er uit sprong. Voor klanten van de bank is er binnen een minuut duidelijk wat de mogelijkheden zijn!

Van de mogelijkheid om een ‘Pitch’ te houden voor de collega-ondernemers, werd door Dennis Lokerse dankbaar gebruik gemaakt. Zijn bedrijf ‘Frissit’ ontwerpt websites op maat, waarbij naast alle onderdelen van de marketing mix, ook zaken als factureren en betalen ingebouwd kunnen worden.

DNA Legal uit Gorinchem is al vele jaren aan de Grote Markt gevestigd en Johan Noteboom nam ons mee in de wetenswaardigheden van ‘geld verdienen en behouden met legal tips en trics’.

Gespecialiseerd als hij is in overnames, juridische geschillen tussen ondernemers en ‘zwaar weer’ situaties, resulteerde zijn verhaal in een geanimeerde vragenronde. Ongetwijfeld zal deze materie tot nadenken en actie geleid hebben.

Rabobank, bedankt voor de gastvrijheid in jullie mooie accommodatie en deelnemers, bedankt voor jullie komst en levendige participatie! Graag tot ziens op 28 juni bij DJS Hekwerken in Vuren.

Informatie

  1. De PowerPoint Presentatie van Jamie van Dalum is helaas niet beschikbaar. Zij verwijst voor informatie naar Rabo Lease
  2. De presentatie van Dennis Lokerse van FrissIT
  3. De presentatie van Johan Noteboom van DNA Legal
190415 Foto-verslag
Met dank aan fotograaf Leo Lanser
Bekijk hier alle foto’s

Wees de eerste die reageert op "Lease-, Site- en Legal info voor Ondernemers"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.