Netwerken in Art Gallery met Koffie en Juridische tint

Vrijdag 19 februari hebben we een bijzondere Open Coffee bijeenkomst bij de De Schildkamp Gallery. Bij deze bijeenkomst zijn alle leden van de Open Coffee Vijfheerenlanden, Gorinchem en Alblasserwaard welkom om te komen netwerken. Daarnaast is er volop de gelegenheid om de kunst te bekijken.

Aan deze netwerk ochtend hebben we een juridische thema verbonden; “Contract of Overeenkomst?” Een onderwerp dat mee kan spelen bij het aannemen van een opdracht als ZP’er of freelancer. Cathalijne Elassaiss van Biermann Advocaten zal hier uitleg over komen geven.

Art Gallery de Schildkamp

Sinds november heeft De Schildkamp een eigen Art Gallery De Schildkampgallery. De Schildkamp Gallery biedt kunstenaars een uniek podium om hun kunst te presenteren aan het zakelijke publiek dat De Schildkamp bezoekt. Voor dit publiek biedt de Schildkamp Gallery de mogelijkheid om inspiratie op te doen door de kunst en het verhaal van de kunstenaar, om te leren en te ontwikkelen. De verwachting is dat hier een mooie kruisbestuiving uit zal kunnen ontstaan. Uiteraard is de kunst ook te koop.

Programma

9.00 uur Aanvang Open Coffee
9.50 uur Welkomstwoord namens de organisatoren en de locatie
10.00 uur Presentatie: ‘Contract of overeenkomst’ door Cathelijne Schaap
10.30 uur Netwerken
11.30 uur Einde bijeenkomstDe koffie en thee worden aangeboden door de locatie!

mr. drs. C.L.V.M. Elassaiss-Schaap werkt bij Bierman advocaten en is gespecialiseerd in contractrecht. Ze gaat ons meer vertellen over wanneer welke contract nu handig is om af te sluiten als je gaat samenwerken met elkaar.

Wanneer

 

Waar

De Schildkamp
Leerdamseweg 44
4147 BM, Asperen

Parkeren: Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig recht voor De Schildkamp.

Aanmelden

Meld je aan en reserveer hier je gratis toegangsbewijs. Je kunt ook andere ondernemers uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst.

Neem introducés mee!

Naast alle leden van Open Coffee Vijfheerenlanden, Gorinchem en Alblasserwaard zijn ook andere ondernemers uit de regio uitgenodigd om te komen!

 

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Netwerken in Art Gallery met Koffie en Juridische tint"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.