Wat bereik je zonder marketing?

Frank den Hollander voor zijn nieuwe bedrijf GCC

Ondernemers te gast bij GCC

GORINCHEM – Op vrijdagmorgen 16 december zijn de Ondernemers van Gorinchem en verre omgeving vanaf 09.00 u te gast in het nieuwe pand van GCC print professionals. Onlangs betrok GCC een splinternieuw bedrijfspand op industrieterrein Gorinchem Oost II.

Programma

Het verdiepende thema deze morgen is de vraag: “Wat bereik je zonder marketing?” Voor de meeste ondernemingen is marketing erg belangrijk, maar veel bedrijven weten niet hoe ze dit het beste in het vat kunnen gieten.

Vanaf 11.00 u gaat de trotse eigenaar Frank den Hollander liefhebbers rondleiden door het nieuwe gebouw en vertelt hij alles over zijn bedrijf. Onder het genot van een kop koffie is er volop gelegenheid om te netwerken.

Locatie

Einsteinstraat 1, 4207HW Gorinchem

Kom je ook?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Nodig ook andere ondernemers uit voor de netwerkbijeenkomst.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl

Gastbedrijf

GCC print professionals is al ruim 26 jaar een begrip in de regio. Van visitekaartje tot complete beurswand, GCC biedt het totale scala aan grafische oplossingen voor elke ondernemer of particulier.

De eigen ontwerpstudio is in staat elk idee van de klant vorm te geven. Hoewel GCC uiteraard beschikt over een webshop is het juist het persoonlijke contact waardoor het bedrijf zich onderscheid. Geen standaard oplossingen maar maatwerk voor iedere klant is het devies.

Wees de eerste die reageert op "Wat bereik je zonder marketing?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.