Open Coffee gaat naar de Beurs. Doe je mee?

Ga je mee naar de Beurs?

GORINCHEM – Als Open Coffee Netwerkers komen we regelmatig bij elkaar om kennis te delen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dat is een goede zaak want dat is de kern van netwerken.

Opdrachten verwerf je uit bekendheid

Het is goed om als OC Netwerkers een stap verder te gaan. Wil je groeien? Dan moet je bekend zijn.

Daarom wordt onderzoecht of we als OC samen in april 2017 kunnen deelnemen aan de Fenexpo Businessdagen. Als ook jij gelooft in de mogelijkheden die beursdeelname biedt, maar je opziet tegen de kosten en alles wat je ervoor moet regelen, is dit voor jou de kans.

Samen Sterker

Het aanbod is veel voordeliger, dan het zelf nemen van een stand. Veel belangrijker is dat je het niet alleen hoeft te doen. Je staat er samen met collega aanbieders. Dat zorgt ervoor dat je elkaar veel beter leert kennen. Uit samenwerken ontstaat vertrouwen. Het kan zomaar gebeuren, dat je aan het eind van de beurs heel wat meer ambassadeurs hebt, die allemaal uitkijken naar kansen, ook voor jouw bedrijf.

Iedere deelnemer nodigt zijn/haar (potentiële) klanten uit. Als ze gehoor geven aan de uitnodiging, komen ze niet alleen bij hen, maar ook bij jou langs.

Het OC concept kunnen we promoten, maar belangrijker is dat jij de gelegenheid hebt om je producten of diensten bekend te maken bij een interessante doelgroep.

Full Service Concept

Alles wordt geregeld en je maakt gebruikt van het gehele full-service concept van de Fenexpo. Dit betekent: gratis catering voor jou en je bezoekers; per deelnemer krijg je een standhouders batch, waarmee je elke avond toegang hebt tot het standhouders restaurant; als deelnemer kun je meedoen aan de beurstraining; je krijgt 200 toegangskaarten voor je relaties en nog veel meer.

Aantrekkelijk aanbod

Ga je mee naar de Beurs?

Gedurende enkele weken is eroptie op een stand van 32 m2 ( 8 x 4 mtr.). Daar is plaats voor 8 tot 10 deelnemers. De investering per deelnemer bedraagt € 595,00 exclusief BTW. Dat is exclusief de eigen aankleding van de stand, die we met elkaar kunnen afstemmen en verrekenen.

Doe jij ook mee?

Heb je interesse laat dat dan snel weten. Wil je meer info? Bel dan naar 0183-690500 of stuur een e-mail. Het lijkt ons leuk om er samen een succes van te maken.

Heb je interesse?

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info @ oc-g.nl.

Nog goedkoper? Informeer naar de unieke in-verdien mogelijkheden.

 

Met inspirerende groet,
Open Coffee – GO Bedrijfsadvies

 

Ab Groothedde

 

Wees de eerste die reageert op "Open Coffee gaat naar de Beurs. Doe je mee?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.