Primeur tijdens Open Coffee: 18 maart bij Rabobank

Rabobank Gorinchem

GORINCHEM – Gastheer Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden ontvangt op 18 maart de ondernemers van de Open Coffee Gorinchem. De Rabobank introduceert haar nieuwe vorm van dienstverlening.

Rabobank Gorinchem

Rabobank Gorinchem

Open Coffee ondernemers pitchen in groepjes hun vragen en behoeften. Met elkaar zoeken we naar oplossingen. Zo kunnen we meer voor elkaar betekenen. Denk vooraf goed na over jouw vraag en hoe je die het best kunt pitchen. Kom je ook? Samen gaan we de uitdaging aan: Hoe kunnen we ondernemers vragen en behoeften een stapje dichter bij een oplossing brengen.

Programma

9.00 u – Ontvangst en Netwerken
9.35 u – Welkom en mededelingen
9.40 u – Primeur: Presentatie nieuwe dienstverlening Rabobank
9.50 u – Workshop Ondernemers vragen op weg naar een oplossing
10.30 u – Netwerken tot 11.30 u

Locatie

Einsteinstraat 2, 4207HW Gorinchem

Gastheer Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden

Ondernemers hebben elkaar nodig om verder te komen. Daar draagt de Rabobank graag haar steentje aan bij. Alle ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving zijn van harte welkom op het kantoor aan de Einsteinstraat. Deze ochtend staat in het teken van pitchen. Een primeur is de nieuwe Rabo-dienstverlening: “Pitch & Go! Een snelle werkwijze op het gebied van financieren. U dient uw plan (digitaal) in bij de bank. In één afspraak krijgt duidelijkheid over uw aanvraag, zodat u snel door kunt met uw plannen. Op 18 maart vertellen we graag hoe het werkt”.

Kom je ook?

Meld je aan en reserveer hier je gratis toegangsbewijs. Je kunt ook andere ondernemers uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Primeur tijdens Open Coffee: 18 maart bij Rabobank"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.