Ondernemers te gast bij Rabo Company & Co in Theater Peeriscoop

GORINCHEM – Op uitnodiging van de Rabobank Alblasserwaard en Vijfheerenlanden is Ondernemers Netwerk OC-G op maandagavond 18 juni vanaf 19.30 u te gast bij Company & Co in Theater Peeriscoop.

Naast veel ruimte om te netwerken zal Prof. Dr. Cor Molenaar een presentatie geven over:

Ontwikkel uzelf en versterk uw onderneming!

Ondernemen is vallen en opstaan met iedere dag nieuwe kansen en uitdagingen.
Hoe gaat u daar mee om? Rabobank helpt u en uw bedrijf graag verder en daarom bieden we u gratis, praktische bijeenkomsten aan. Lees hieronder meer over de eerstvolgende Company & Co op maandag 18 juni in Theater Peeriscoop in Gorinchem. Laat u inspireren, vergroot uw kennis én versterk uw bedrijf!

Waarom zou de klant nog bij u kopen?

We leven in een wereld waar internet niet meer is weg te denken. En gelukkig maar, want het biedt vele voordelen. Maar u, als ondernemer, ondervindt er wellicht nadelen van. Maar zijn het wel nadelen? Is het niet een kwestie van anders denken en doen?¬†Moeten alle nieuwe technologie√ęn juist¬†gezien worden als kansen in plaats van bedreigingen? Omarm het, zoals de consument dit ook al heeft gedaan.

‘Wacht niet tot¬†morgen ga er n√ļ mee aan de slag’, is¬†het motto van de spreker van Company & Co, Cor Molenaar. Wat doet u?

Prof. dr. Cor Molenaar is een autoriteit op het gebied van e-strategie, e-marketing en e-commerce. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst legt hij u uit hoe het consumentengedrag als gevolg van het internet is veranderd. Dit alles aan de hand van vele praktijkvoorbeelden en op een heldere en laagdrempelige manier. Maar bovenal vertelt hij u hoe u erop in kunt spelen en het kunt inzetten voor uw bedrijf.

Programma

19.30 uur –¬†Ontvangst

20.00 uur –¬†Presentatie Cor Molenaar

21.30 uur –¬†Netwerkborrel

22.30 uur –¬†Einde avond

Locatie

Theater Peeriscoop: Boerenstraat 11 B 4201 GA Gorinchem

Kom je ook?

Meld je snel aan. Het grote aantal deelnemers is beperkt. Reserveer je gratis toegangsbewijs dit keer via de site van Rabobank Company & Co. Je mag ook andere ondernemers uitnodigen.

Wil je de uitnodigingen van het Ondernemers Netwerk OC-G ook in je mailbox ontvangen? Stuur een e-mail je verzoek naar info@oc-g.nl. Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Gastbedrijf

Rabobank Company & Co is h√©t netwerk voor lokale zzp’ers, mkb’ers en startende ondernemers. Maak kennis met andere lokale ondernemers,¬†woon interessante lezingen bij¬† deel ervaringen, leer van elkaar en bouw een netwerk op.
Bezoek onze Company & Co bijeenkomsten!

Het Ondernemers Netwerk OC-G is regelmatig te gast bij Rabobank Company & Co.

 

Wie Waar Wanneer?

Waar Rabobank Company & Co
Datum 18 juni 2018
Tijden LET OP: 19.30 – 22.30 u
Locatie Theater Peeriscoop: Boerenstraat 11 B 4201 GA Gorinchem
Thema

Ontwikkel uzelf en versterk uw onderneming!

 

Waardeer

Steun het Ondernemers Netwerk OC-G. Klik op onderstaande knop.

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers te gast bij Rabo Company & Co in Theater Peeriscoop"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.