Rondleiding opstap naar vervolg DvdO

Rondleiding Van der Valk - Peter Sietsema

Rondleiding

GORINCHEM 18 november 2022 – Wat een mooi geluk bij een ongeluk: Op deze Dag van de Ondernemer was de bouw nog niet klaar. Ondanks dat, biedt Van der Valk Hotel Gorinchem de ondernemers met met een rondleiding over de bouw een kijkje achter de schermen.

Met veel enthousiasme nam Indirah Advocaat de grote groep ondernemers mee door de verschillende ruimten. De bouw ging ondertussen in alle hevigheid door. Nog heel veel moet worden afgebouwd. Toch was het goed mogelijk om aan de hand van de uitleg een voorstelling te maken van hoe het gaat worden.

Vervolg op 24 februari 2023

Op vrijdagmorgen 24 februari 2023 ontvangt Van der Valk Hotel Gorinchem het Ondernemers Netwerk OC-G opnieuw in het dan volledig functionerende hotel. Heb je de rondleiding gemist, of wil je er dan graag wel bij zijn? Meld je aan om Uitnodigingen te ontvangen.

Videoimpressie

Peter Sietsema van Sietsema Productions maakte op deze Dag van de Ondernemer een prachtig videoverslag van de rondleiding.

Videoverslag door Peter Sietsema van Sietsema Productions

Gast bij Tredion

Vanwege de vele feestdagen si er in december geen bijeenkomst. Op vrijdagmorgen 27 januari 2023 zijn we eerst nog te gast bij Tredion. Jan van Wijgerden ontvangt de ondernemers en (vertegenwoordigers van) organisaties uit de Alblasserwaard, Gorinchem, Vijfheerenlanden, West Betuwe en verre omgeving, op zijn kantoor op Avelingen West.

Zegt het voort

Ondernemers Verbinden is de Uitdaging.

Laten we samenwerken, elkaar helpen, en sprankelend inspireren om deze regio nog sterker maken.
Zegt het voort, zegt het voort.

Aanmelden

Abonneren voor het ontvangen van een uitnodiging voor de bijeenkomsten?

Voor de ontmoeting bij Tredion en ook het vervolg op de Dag van de Ondernemer bij Van der Valk Hotel Gorinchem is aanmelden al mogelijk door te klikken op onderstaande knop.

Foto impressie

Bekijk de foto-impressie, gemaakt door Leo Lanser van Leo Lanser Atelier Lanser / Business Design en Ab Groothedde, op Google Foto’sBekijken als dia impressie

Wees de eerste die reageert op "Rondleiding opstap naar vervolg DvdO"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.