Visscher Autobedrijven uitstekend gastheer voor Open Coffee (verslag)

Familiebedrijf Ondernemers

Familiebedrijf ook voor Samenwerkende Ondernemers? – Foto Sietsema Productions

Gorinchem – Open Coffee Gorinchem is afgelopen vrijdag 20 november gastvrij verwelkomd bij Peugeot en Citroen dealer Visscher aan de Vaart 1 in Gorinchem. Vestigingsdirecteur Gerard de Gans, al 43 jaar verbonden aan familiebedrijf Visscher Autobedrijven, verrichtte de opening van deze editie van Open Coffee. Zijn zoon Luuk, verantwoordelijk voor marketing, nam het stokje over en benadrukte hoe belangrijk sociaal ondernemerschap bij Visscher is. “Als het bij de medewerkers thuis goed gaat, ervaren onze klanten dat wanneer ze bij ons te gast zijn”, legt Luuk uit. Ons bedrijf bestaat volgend jaar 65 jaar en dat is mede te danken aan de loyaliteit van onze medewerkers én onze klanten.

Familiebedrijvigheid

Onder het genot van een tweede kop koffie spraken de ondernemers met elkaar over de vraag welke positieve kanten van een familiebedrijf kunnen worden benut om onderlinge samenwerking te realiseren. De algemene conclusie was dat aandacht voor de persoonlijke kant en het benutten van de sterke kanten van mensen leidt tot motivatie om een gezamenlijke visie waar te maken. Oftewel: als het klikt ontstaat de samenwerking vanzelf. In het decor van glimmend gepoetste Peugeots en Citroens verraste Gerard de Gans de aanwezigen vervolgens op een hapje en een drankje, waarna een rondleiding door het bedrijf het sluitstuk vormde van een geslaagde ochtend.

“Ik heb mij nooit gerealiseerd wat er allemaal bij komt kijken in een autobedrijf”, zegt Alexandra Nueman (Meet & C). “Mooi om te zien dat Visscher als familiebedrijf oog heeft voor de families waarmee en waarvoor zij werken. Het gastheerschap is goed merkbaar”, vertelde Daniel Seesink (Bewust Zoo!), die naast ondernemer ook klant van Visscher is.  “We zijn trots jullie te hebben mogen ontvangen”, besloot Gerard de Gans.

Wilt u meer weten over de aanschaf van een Citroën of Peugeot met slechts 14% bijtelling (alleen nog dit jaar en uit voorraad leverbaar) of wilt u gebruikmaken van de flexibele huuroplossing Visscher2Go, neem dan contact op met Visscher Autobedrijven via www.visscher.nl of www.visscher2go.nl

Open Coffee Gorinchem wordt iedere derde vrijdagochtend van de maand georganiseerd door Ab Groothedde (GO bedrijfsadvies), Gert-Jan Struik (Struik Accountants en Belastingadviseurs) en Brigitte van den Broek (MMX Design). Marie-Suzanne Assié (Assié Fotografie) liet weten te stoppen als lid van het organisatiecomité om zich meer te kunnen focussen op haar werk als fotograaf. Wij wensen Marie Suzanne heel veel succes en bedanken haar voor alle inspanningen in het afgelopen jaar. Hou onze agenda in de gaten. U bent van harte welkom. Kijk op  www.oc-g.nl.

Dit artikel is geplaatst door:

Wees de eerste die reageert op "Visscher Autobedrijven uitstekend gastheer voor Open Coffee (verslag)"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.