Wil jij ook een VideoPitch?

Wil jij je eigen VideoPitch? Samen met Sietsema Productions biedt de Open Coffee voor Ondernemers en Bedrijven een interessante aanbieding. Lees snel verder en laat weten of je ook meedoet.

Pitch van RiArrange

Tijdens de Open Coffee bij Theater Peeriscoop heeft Peter Sietsema van Sietsema Productions,  tijdens zijn bedrijfspresentatie ook even snel laten zien hoe een videopitch tot stand komt.

Ria von Hout van RiArrange durfde de uitdaging aan om in een volle theaterzaal haar videopitch voor de camera op te laten nemen. Geweldig hoe Peter haar op haar gemak stelde. Met enkele regie aanwijzingen was ze in staat om haar Pitch compact en concreet te maken. Haar VideoPitch, die in ongeveer 3 minuten tot stand kwam, zet haar heel goed neer. Bekijk het zelf.

Wil jij jouw eigen VideoPitch?

Na de presentatie kregen we leuke reacties. Velen wilden zelf ook wel een VideoPitch laten maken.

Speciaal voor de leden van de Open Coffee biedt Sietsema Productions in samenwerking met OC-G een tijdelijke collectief prijs aan:

  • Een VideoPitch kost normaal € 250,00.
  • Tijdelijke AANBIEDING: Slechts € 150,00 (bij deelname van minimaal 7 personen / bedrijven)

De tijdelijke aanbieding geldt tot 1 mei 2017. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Meedoen?

Om gebruik te maken van dit aanbod, kun je voor opgave en reservering, een e-mail met in het onderwerp “VideoPitch” met in de e-mail “Ik doe mee met de videopitch”, sturen naar info@oc-g.nl. De e-mail sturen we direct door. Wie zich het eerst aanmeldt is het eerst aan de beurt.

Na voldoende aanmeldingen plannen we in overleg met Sietsema Productions een datum waarop de opnamen worden gemaakt. De video wordt gedurende minimaal een jaar ook gratis op de website van Open Coffee Gorinchem geplaatst.