Struik Accountants & Belastingadvies

Struik-Accountants-Belastingadviseurs

Struik Accountants & Belastingadviseurs biedt dienstverlening op het gebied van accountancy en belastingadvies.

Struik Accountants & Belastingadviseurs is in 2014 opgericht door accountant Gert-Jan Struik AA. Gert-Jan heeft ruim 10 jaar ervaring in de accountancy. Tijdens zijn afstudeerperiode is hij zijn loopbaan in 2003 gestart bij accountantskantoor Deloitte. Na een aantal jaren heeft Gert-Jan de overstap gemaakt naar accountantskantoor KPMG, waar hij ruim 7 jaar heeft gewerkt tot het voorjaar van 2014.

Als (klein)zoon van ondernemers heeft Gert-Jan ervaren wat er gebeurt aan de keukentafel van een ondernemer. Deze ervaring brengt met zich mee dat Gert-Jan ondernemerschap herkent bij eigenaren van ondernemingen.

Struik Accountants & Belastingadviseurs is een mensenbedrijf. Door middel van een multidisciplinair netwerk met betrokken, deskundige en gedreven (zelfstandige) professionals kunnen wij cliënten dienstverlening bieden die bij hen past. Bij complexe problematiek en specifieke wet- en regelgeving is inschakeling van professionals met een afgebakend (vak)specialisme een vereiste. In andere gevallen kunnen vraagstukken van onze cliënten een multidisciplinaire aanpak vragen. Wij werken graag samen met deskundige en gedreven professionals. Vanzelf volgt dan een sterke betrokkenheid en teamgeest. We streven altijd naar inventieve antwoorden op vraagstukken die aansluiten op de cultuur en ambities van onze opdrachtgevers.

Kijk voor meer informatie op Struik Acoountants.

Wees de eerste die reageert op "Struik Accountants & Belastingadvies"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.