Inspiratie en inzicht bij The House of Growth

The House of Growth - Blokken Communicatiespel

Inspiratie en inzicht bij The House of Growth

GORINCHEM – Vrijdag de 13e december was een heel bijzondere dag in The House of Growth. In samenwerking met Ondernemers Netwerk OC-G zijn we er aan de slag gegaan met de kwaliteiten en valkuilen van de talrijk aanwezige ondernemers. 

Mooi om te zien wat een interactieve ochtend met ondernemende gelijkgestemden teweeg kan brengen. 

Door Hella Bolte

De gesprekken die ontstonden op basis van het uitwisselen van kwaliteiten waren soms confronterend, soms inzichtgevend en soms zat er een sociale gedachte achter het weggeven van je eigen kwaliteit aan de ander. Er was ruimte en veiligheid voor echte verbinding en kwetsbaarheid. 

De drive van iedereen om elkaar te versterken sloot naadloos aan bij de gedachte van overvloed die in The House leidend is. Win-win. 

Tijdens het blokkenspel dat daarop volgde kwamen ieders communicatieskills en valkuilen aan bod. Dit leidde tot frustratie, maar ook tot hilarische momenten, met veel plezier en humor. 

Een inspirerende ochtend waarin iedereen met nieuwe inzichten, een kwalitatieve uitbreiding van het zakelijke netwerk en spierpijn in de kaken van het lachen weer naar huis is gegaan.

Dat de House of Growth kapstok is bezweken onder het gewicht van alle jassen, zien wij als bewijs van een geslaagde ochtend!

Foto verslag zie Facebook ( Hella Bolte, Sofie Varrewaere en Ab Groothedde )
Voeg daar ook je eigen foto’s toe.

Fotoverslag The House of Growth

Wees de eerste die reageert op "Inspiratie en inzicht bij The House of Growth"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.