Bedrijfsbezoek bij Montapacking

Montapaching

GORINCHEM – Vrijdagmorgen 14 februari vanaf 09.00 u is Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Montapacking. Vanuit 10 vestigingen werken ruim 500 medewerkers aan de complete afhandeling van pakketjes van vele webshops. Precies zoals de webshop het vraagt en de klant het wil.

Tijdens een enorme brand werd vorig jaar de vestiging in Molenaarsgraaf met alle voorraden (ruim 400.000 artikelen) van 60 webwinkels is de as gelegd.

Vanaf ongeveer 10.00 u neemt Edwin van der Ham, directeur en eigenaar, ons mee in de opzet, uitbouw van het bedrijf. Tijdens een rondleiding krijgen we een kijkje achter de schermen.

Hopelijk krijgen we ook wat te horen over wat de enorme ravage van de brand en alles wat daarbij kwam kijken heeft gedaan met het bedrijf, de medewerkers en de klanten.

Programma

09.00 u Inloop en Netwerken

10.00 u Welkom en mededelingen

10.10 u Handling webwinkels effectief uitbesteden?Montapacking
– – – – – Edwin van der Ham*

10.30 u Kijkje achter de schermen

10.50 u Netwerken

12.00 u Einde

*) Edwin is directeur en eigenaar van Montapacking

Voor wie?

Ondernemers en vertegenwoordigers van Organisaties, Winkeliers, Horeca Ondernemers en Bedrijven uit Gorinchem, de Alblasserwaard en verre omstreken zijn van harte welkom om te netwerken en te beleven.

Locatie

Papland 16, 4206 CL Gorinchem
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Kom je ook?

Meld je aan en reserveer hier je gratis toegangsbewijs. Nodig ook andere ondernemers uit. Laten ook zij dienen zich via Eventbrite aanmelden voor een gratis toegangsbewijs.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

MontaPacking

Montapacking is het snelstgroeiende e-commerce fulfilmentbedrijf met een drive om de meer dan 650 webwinkels de zorg volledig uit handen te nemen met maximale leverbetrouwbaarheid.

Door de decentrale organisatie met 10 vestigingen, zijn de ruim 500 bevlogen medewerkers persoonlijk betrokken bij hun klanten. Ook door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt wordt met plezier gewerkt aan excellente service aan hun klanten.

Het bedrijf is sterk technologiegedreven en investeert jaarlijks vele miljoenen aan IT, Artificiële Intelligentie, robotisering en andere innovaties. Montapacking heeft interfaces met alle grote, nationale en internationale vervoerders;

Webshops, of de klanten van de webshops, kunnen daardoor kiezen met wie of hoe (afhaalopties) ze de pakketten geleverd willen hebben. Hetzelfde geldt ook voor de retouren.

Aansluiting op elk gewenst platform, van bol.com en Wish tot Amazon en Alibaba kan eenvoudig worden gerealiseerd, in combinatie met een fysieke voorraad in een van de magazijnen van Montapacking.

Wie Waar Wanneer?

Waar Montapacking
Datum14 februari 2020
Tijdeninloop vanaf 09.00 u – einde uiterlijk 12.00 u
LocatieWeide 30, 4206 CJ Gorinchem
  
ThemaHandling webwinkels effectief uitbesteden?

Waardeer

Is het Ondernemers Netwerk OC-G jou een kop koffie waard?
Klik voor steun op onderstaande knop.

 

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Bedrijfsbezoek bij Montapacking"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.