Bakker Gorinchem: Benut je energie duurzaam!

GORINCHEM – Hoe kun je energie optimaal benutten? Ondernemers denk mee en kom netwerken bij gastbedrijf Bakker Gorinchem. “Energie is heel belangrijk in ons bedrijf.” Aan het woord is de enthousiaste zoon van de oprichter Jaap Bakker.

Ook de derde generatie van het oudste zonweringsbedrijf, opgericht in 1966 loopt zich inmiddels warm. ”Niet alleen het tegenhouden van de zon, zoals het doelgericht binnenlaten of juist tegenhouden van de warmte, maar ook de energie van mensen willen we optimaal benutten.”

Op 17 november zijn ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving, vanaf 09.00 u  welkom aan Vaart 5 in Gorinchem. In het middengedeelte denken we met elkaar na over “”Hoe kan ik duurzaam alle energie beter benutten? Vanaf een uur of elf is er voor de liefhebbers een rondleiding.

Over Ambiance Zonwering Bakker

Bakker Gorinchem levert, monteert en onderhoudt  al ruim 50 jaar alle mogelijke vormen van binnen-, buitenzonwering en rolluiken. De ontwikkelingen gaan steeds verder.  Waar zonwering vroeger schaduw leverde, gaat het steeds meer meetellen in klimaatbeheersing in woningen en gebouwen.

Terrasoverkappingen, pergolasystemen en balkonbeglazing zijn relatief nieuwe producten die prominent in de moderne en ruime showroom in Gorinchem aanwezig zijn. Het buitenleven neemt daarom een steeds grotere plaats in binnen ons bedrijf.

 

 

Waar en wanneer?

Op vrijdag 17 november vanaf 09.00 u zijn Ondernemers welkom bij gastbedrijf Bakker Gorinchem Vaart 5 in Gorinchem.

 

Kom je ook?

Reserveer je gratis toegangsbewijs. Nodig ook andere ondernemers uit. 

Wil je ook gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl

 

Doneer en Waardeer

Steun het Ondernemers Netwerk OC-G. Klik op onderstaande knop.


Wil je liever een BTW factuur, stuur dan een e-mail naar info@oc-g.nl.

Wie Waar Wanneer?

Waar Bakker Gorinchem
Datum 17 november 2017
Tijden 09.00 – 12.00 u
Locatie Vaart 5 4206 CC Gorinchem
Thema Is beschikbare energie beter te benutten?

Iets met: Flexibel kunnen inzetten van oudere werknemers / Groeien: Vaak is er veel meer mogelijk / Zonwering houdt zon tegen en kan ook energie benutten / Licht regulering / Recycling

Wees de eerste die reageert op "Bakker Gorinchem: Benut je energie duurzaam!"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.