Column: Goede Voornemens

Wanhoop

Heb jij dat ook: Aan het eind van het jaar is het zo druk, dat je nauwelijks enkele dagen vrij kunt zijn. Er ligt nog van alles wat niet langer kan wachten. Je blijft bezig. Stress maakt het ook thuis niet gezelliger.

Welke voornemens heb je? Is er zo veel wat je wilt veranderen, dat je niet weet waar te beginnen? Zit je hoofd boordevol en ervaar je één grote chaos? Hunker je naar orde en rust? Een heldere aanpak, waardoor dit jaar niet weer één grote aaneenschakeling wordt van problemen en uitdagingen? Vraag je je af: Hoe kan ik echt stappen maken en vooruit komen? Hoe kan ik dit jaar meer bereiken? Hoe kan ik alle stukjes van de legpuzzel zo structureren dat het mooie plaatje weer zichtbaar is?

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Noteer waar je in 2019 tegenaan liep. Dring door tot de kern. Cluster zaken die bij elkaar horen. Zet die in volgorde van belangrijkheid. Ontdek wat jou en je organisatie het meest helpt. Stel doelen op.

Hoe kun je alle beschikbare energie effectief inzetten? Ga jouw KernVisie ontsteken: 1. Wat zijn de uitdagingen? 2. Welke doelen wil je bereiken? 3. Wat is nodig om ze stap voor stap te bereiken?

Blijft de chaos te groot en onoverzichtelijk? Dat is niet erg. Het is moeilijk om jezelf te spiegelen. Zoek iemand waar je tegenaan kunt praten. Binnen OC-G zijn Profs die je graag helpen. Neem vrijblijvend contact op: info@oc-g.nl.

Een goed en gezond 2020 jaar toegewenst met veel rust en ruimte voor groei!

Ab Groothedde | GO Bedrijfsadvies

Veel Ondernemersgeluk in 2020!

Wees de eerste die reageert op "Column: Goede Voornemens"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.