Column OCG: Werken aan Groei van je Bedrijf

Column OCG - Werken aan de groei van je bedrijf - Hotel aanwinst voor Gorcum

Werken aan Groei van je Bedrijf

GORINCHEM – Snelle groei en waarborgen van zakelijk succes, is afhankelijk van veel factoren. Ter inspiratie hieronder enkele aspecten. Welke heb jij als het belangrijkste ervaren? 

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Focus op de klant

Het is belangrijk om te weten wat klanten willen en nodig hebben. Laat ze meedenken. Investeer in onderzoek naar behoeften. Nodig ze regelmatig uit en peil wat ze bezighoudt. Je producten en diensten kun je zo beter afstemmen en hen blijvend tevreden houden.

Houd bedrijfsprocessen eenvoudig

Raadpleeg de medewerkers en geeft ze de ruimte om te optimaliseren. Zij weten wat efficiënter kan en wat niet. Pas celdeling toe als de eenheden te groot worden. Dat biedt groeikansen en is goed voor de motivatie.

Blijf innoveren

In de snel veranderende wereld is het belangrijk om altijd te zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren om te groeien. Blijf investeren in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

Investeer in medewerkers

Medewerkers zijn de motor achter je bedrijf. Versterk de kracht door te investeren en ondersteunen in begeleiding, opleiding en training. Dat geeft resultaat en grote betrokkenheid.

Talentmanagement

Behouden en aantrekken van getalenteerde en gemotiveerde medewerkers is cruciaal voor succes en groei.

Bouw een sterk merk

Uitdragen van een consistente authentieke boodschap over wat jij als bedrijf wilt bijdragen aan je klanten en de wereld is belangrijk voor herkenbaarheid.

Netwerken

Bouw en onderhoud professionele relaties, met echt wederzijds belang. Samenwerken in netwerken leidt vaak tot het ontdekken van nieuwe zakelijke kansen en klanten.

Verover de markt

Het aantrekken van goede specialistische medewerkers met een groot klantennetwerk kan, binnen een open en flexibele cultuur, snelle en aanzienlijke groei teweeg brengen.

Groei van je bedrijf

Groei is afhankelijk van veel factoren. Focus je op medewerkers en op huidige en toekomstige klanten. De beste ambassadeurs zijn tevreden klanten en medewerkers die zich kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd voelen.

Direct in praktijk

WIl jij jouw ervaringen delen en daarmee andere ondernemers helpen?

Kom op 24 februari kijken hoe Van der Valk Hotel in korte tijd een grote organisatie heeft neergezet in Gorinchem. Meer info en aanmelden via oc-g.nl.

Ondernemers Netwerk OC-G.nl
Ab GrootheddeGO empowerZ

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #Verkiezingen, #Gemeenteraad, #Lijsttrekkers

Wees de eerste die reageert op "Column OCG: Werken aan Groei van je Bedrijf"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.