Pitch

Pitch

Onderstaan op alfabetische volgorde van de voornaam enkele pitches. Wil je een Persoonlijke Pagina of een Bedrijfspagina die ook periodiek wordt meegestuurd met de uitnodigingen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Wil jij meer bekendheid?

Wil jij meer bekendheid en business? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Pitches

Edward van den Heuvel

Edward van den Heuvel van Duurzaam Groeien wil bijdragen aan een betere wereld: Mijn werkervaring zet ik in, om bedrijven te helpen verduurzamen. Ons “systeem” (economisch, ecologisch en sociaal) is aan het veranderen. 70% van de consumenten wil duurzame producten. De overheid is bezig wet- en regelgeving. Bedrijven stellen duurzaam ondernemen als nieuwe norm. Mijn bijdrage ligt in het vanuit duurzaamheid herdefiniëren van bedrijfsdoelstellingen. Duurzaamheid wordt resultaat van wat je doet!

Jorian Looijen

Jorian Looijen van Joofle: Heb jij een groter doel dan alleen je product of dienst verkopen? Ik ben Jorian van Joofle Reclame. We werken allemaal met mensen. Ik weet dat je veel teweeg kunt brengen als je persoonlijk verbinding maakt met mensen. Zo maken we  jouw ideale klanten meer dan warm voor jouw werk. We maken ze enthousiast over jouw missie. Dat is fantastische mond-tot-mond reclame. Maak meer impact.

Judith van Drunen

Judith van Drunen van Beter gevonden worden: LinkedIn is een platform waarmee ondernemers kunnen werken aan hun vindbaarheid en zichtbaarheid om zo nieuwe opdrachten en klanten te vinden en te verbinden. Ik help ondernemers beter vindbaar zijn en zelfverzekerd zichtbaar zijn in 1-op-1 coachingtrajecten van 3 maanden, in groepstrainingen live en online en in trainingen voor salesteams. LinkedIn is goud!

Telma Stigter

Telma Stigter van Ravelijn Sandplay Coaching vertelde hoe ze goede ervaringen heeft met het uitbeelden van een situatie in een zandbak