Column: Ondernemers in het Zonnetje op de DvdO

Ondernemers bedankt

Column: Ondernemers in het Zonnetje op de DvdO

Samen met MKB Nederland vindt het Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet.

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Respect

Respect voor ondernemers van het platteland, de binnenstad, de industrie, de logistiek, de dienstverlening, winkels en nog veel meer. Waar zouden we zijn zonder die ondernemers die dag en nacht klaar staan voor hun klanten?

Durf en doorzettingsvermogen

Ondernemerschap vraagt durf en doorzettingsvermogen. Het vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid voor je klanten, maar ook voor je medewerkers. Veel gezinnen zijn afhankelijk van jouw succes. Deze bijzondere tijd van een virus wat de hele wereld stil legt vraagt van ondernemers creativiteit om voor onmogelijkheden weer nieuwe oplossingen te vinden.

Digitaal Ontmoeten

Het Digitaal Ondernemers Netwerk wordt maandelijks georganiseerd. Hier ontmoeten ondernemers elkaar om tegen elkaar aan te praten. Om al die ondernemers in het zonnetje te zetten initieert het DON samen met Sietsema Productions dit jaar een Digitale Dag van de Ondernemer.

Samen Sterker

Er zijn verschillende ondernemersnetwerken met ieder hun eigen doelstellingen. Het is mooi dat al die netwerken één keer per jaar hun krachten bundelen zodat ook de netwerken elkaar ontmoeten en samenwerken. 

10.00 u DON-meeting en 14.00 u Livestream

In de ochtend is er een meeting met een inleiding, vragen en discussie over “Hoe krijgen ondernemers baat bij maatschappelijke opgaven?”. In het middagprogramma zijn er verschillende sprekers en interviews met de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meedoen? Meld je aan!

Kijk  hoe je kunt meedoen met het ochtend- en middagprogramma van 20-11 om 10.00 u en om 14.00 u op oc-g.nl.

Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G
Ab Groothedde | GO BedrijfsadviesempowerZ

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #lockdown

Wees de eerste die reageert op "Column: Ondernemers in het Zonnetje op de DvdO"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.