Duurzaam Hergebruik Biedt Organisaties Meer

Ondernemers gast bij Kringloop Gorinchem

GORINCHEM – De ondernemers van Gorinchem en verre omstreken zijn 18 november te gast bij de Kringloop Gorinchem (KG). Vanaf 09.00 u is er ruime gelegenheid om te netwerken. Vanaf 11.00 u is er een korte rondleiding.

Hergebruik van spullen die anderen over hebben, is de corebusiness van de Kringloop. Gezellig snuffelen in de winkel, bazaar en vlooienmarkt, kunsthandel meubelzaak of antiquariaat. Ook wil zij een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt. De Kringloop Gorinchem biedt het allemaal.

Open Coffee Gorinchem

Ondernemers zijn met de OC-G.nl regelmatig te gast bij bedrijven. Netwerken: het leggen van relaties doen we onder het genot van een kop koffie. Om contacten intensiever tot stand te laten komen hebben we ook een blok waarin we samen een uitdaging aangaan. Dit keer geeft het gastbedrijf een korte toelichting en gaan we met elkaar in gesprek over het thema “duurzaam”.

Voor de liefhebbers is er vanaf 11.00 u een korte rondleiding waarin we ontdekken wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van hergebruik.

Aanmelden

Kom je ook? Meld je aan: https://goo.gl/YdCWTB

Gastbedrijf

De Stichting KG is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Zij stimuleert het hergebruik van goederen en materialen om de afvalberg te verminderen en het milieu minder te belasten. De KG biedt werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Kijk voor meer informatie op kringloopgorinchem.nl en oc-g.nl. Een bezoek meer dan waard!

Wil je ook eens gastheer zijn?

Neem contact op via info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Duurzaam Hergebruik Biedt Organisaties Meer"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.