AVG Ondernemers te gast bij Letselschade.com

De Open Coffee businessnetwerken Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Gorinchem organiseren woensdag 26 oktober een gezamenlijke netwerkbijeenkomst bij Letselschade.com, De Wederik 8, Papendrecht. Van 9.30 uur (inloop) tot 12.00 uur. Twee en een half uur netwerken met een kopje koffie en thee in de hand.

Gastheer Letselschade.com biedt de koffie en thee aan. Rond 10.30 uur zal Stefan van der Leun, van Letselschade.com, het bedrijf presenteren aan de hand van een korte bedrijfsfilm toelichting. Zeer zeker zal dat voor u een eyeopener zijn. En wellicht zult u beseffen dat ook u weleens ‘geld hebt laten liggen’. In ieder geval zult u richting de toekomst weten wat te doen in geval van letselschade van uzelf of één van uw medewerkers. De mensen van Letselschade.com zullen tijdens het netwerken aanwezig zijn om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Letselschade.com – wel onafhankelijk, niet onpartijdig

Letselschade.com is een letselschade expertisebureau dat de belangen behartigt van mensen die letsel hebben opgelopen, waar een derde voor verantwoordelijk/aansprakelijk is. Het letsel kan ontstaan zijn als gevolg van bijvoorbeeld een: verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout, ondeugdelijk product of beroepsziekte.

Wanneer u dit als (kleine) zelfstandige/ZZP-er overkomt, kan dit een bijzonder grote impact hebben – met vergaande gevolgen – zowel zakelijk als privé. Op zo’n moment is het bijzonder prettig om iemand naast u te hebben staan, die opkomt voor uw belangen.

Ook als werkgever kunt u gebruik maken van de diensten van Letselschade.com.

Op het moment dat één van uw medewerkers (tijdelijk) uitvalt als gevolg van letsel, waarbij ook weer sprake moet zijn van een aansprakelijke partij, kunt u te maken krijgen met ‘loonschade’. Onder loonschade vallen o.a.: netto doorbetaald loon, vakantiegeld, bonus, re-integratiekosten etc. Deze schade kan Letselschade.com voor u vorderen bij de aansprakelijke partij. Veel werkgevers zijn hier niet van op de hoogte en laten hierdoor ‘geld liggen’.

Kijk voor meer informatie op Letselschade.com, maar u kunt ook gewoon naar de Open Coffee komen.

Evenement eigenschappen

Startdatum 26 okt 2016 9:30
Prijs per persoon Gratis
Locatie Letselschade.com: De Wederik 8, Papendrecht

Aanmelden

Kom je ook? Breng gerust een collega of andere ondernemer mee.
Meld je voor deze bijeenkomst aan door klikken links onderaan de pagina op INSCHRIJVEN

Wees de eerste die reageert op "AVG Ondernemers te gast bij Letselschade.com"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.