Dag van de Ondernemer 2019

GORINCHEM – Op vrijdag 15 november zijn vanaf 07.45 u zijn alle ondernemers van harte welkom op de Dag van de Ondernemer (DvdO). Deze dag begint met een ontbijt in de hal van het Gorcums Museum en ’t Oude Stadhuys.

De gemeente Gorinchem wil speciaal horeca- en retailondernemers in Gorinchem in het zonnetje zetten. Zij dragen immers voor een groot deel bij aan de leefbaarheid van de stad.

Netwerken en elkaar kennen leidt tot de gun-factor die nodig is om elkaar als ondernemers in te schakelen.

Locatie en tijd

U bent van harte welkom op vrijdag 15 november vanaf 7.45 uur in ’t Oude Stadthuys, Grote Markt 17.

Laat u inspireren door Ad van Beek

Ad van Beek hebben wij uitgenodigd u te inspireren met een interessante keynote. Hij is de schrijver van onder meer Winkelgeluk en Ik wil meer omzet.  Ad haalt u even uit uw dagelijkse visie en schudt u wakker met essentiële eye openers, krachtige praktijkvoorbeelden en inspirerende tips en tricks om de volgende dag te kunnen toepassen. Dit alles op z’n Ad’s: informeel, vol humor en gericht op positief resultaat.

Aanmelden

Om 08.00 (inloop vanaf 7.45) uur staat er een ontbijt klaar en om 9.30 uur eindigt het programma. Laat u ons weten of u erbij bent? Meld u aan via de knop – aanmelden – Daar kunt u zich gratis registreren en weten wij op hoeveel mensen we mogen rekenen. 

Gorcums Museum

De ontvangst is in de hal en de presentatie in het auditorium van het Gorcums Museum. Aansluitend aan de presentatie van Ad van Beek is er voor de liefhebbers een rondleiding door het Gorcums Museum. De expositie Het Geheim van de Meester is zeker ook voor ondernemers en ondernemerschap heel interessant en nog steeds actueel.

Initiatief

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB Nederland. Op steeds meer plaatsen wordt vanuit allerlei invalshoeken de DvdO georganiseerd.

Deze eerste Dag van de Ondernemer in Gorinchem is een initiatief van het Ondernemers Netwerk OC-G en de Gemeente Gorinchem.

Wie Waar Wanneer?

WaarDag van de Ondernemer 2019
Datum15 november 2019
TijdenInloop vanaf 07.45 u
LocatieGrote Markt 17, 4201 EB Gorinchem
  
ThemaTROTS OP JOUW ONDERNEMERSCHAP
  
OrganisatorenGemeente Gorinchem en Ondernemers Netwerk OC-G

Waardeer

Is het Ondernemers Netwerk OC-G jou een kop koffie waard?
Klik voor steun op onderstaande knop.

 

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Dag van de Ondernemer 2019"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.