Netwerken met bite bij Sligro

GORINCHEM 11 oktober – Ondernemers ervaren: Er is geen betere manier om te netwerken dan onder het genot van een heerlijke 5 gangen Walking Brunche. Met vijf ProfKoks heeft Sligro breed uitgepakt. Het was een fantastische bijeenkomst met veel bezoekers.

Door Wim Uittenbogaard

Onder het genot van een 5 gangen brunch met een enthousiaste groep ondernemers netwerken we bij Sligro Gorinchem.

Ondernemersnetwerk OC-G was uitgenodigd bij Sligro Gorinchem  om te netwerken en dit onder het genot van een Walking Brunch.

Ab Groothedde van Ondernemers Netwerk OC-G en Mariska Vermeulen van Open Coffee Vijfheerenlanden, bedanken Sligro Gorinchem voor het warme welkom en de mogelijkheid om op deze locatie te kunnen netwerken. Netwerken tijdens een fantastische Brunche is wel heel geweldig.

Wim Uittenbogaard, vestigingsdirecteur van Sligro Gorinchem geeft een korte presentatie over Sligro Food Group, de specifieke kenmerken en de historie van de Groep en deze vestiging (zie ook de achtergrond informatie van Sligro en de vestiging in Gorinchem). Daarna volgt de rondleiding en het netwerken kan beginnen.

Op diverse plaatsen in de vestiging bereiden koks mooie brunchgerechten voor de netwerkers.

Zo presenteert Fotios, de versmanager van Sligro Gorinchem een heerlijke ossenstaartsoep met schuim van Madeira en worden we even verder verwend door Louella Noorduin van Eetcetera met een tosti van naanbrood met pulled chicken, mozzarella en peperoni humus

Halverwege wordt er tussen de disposables een heerlijke Flamkuche met coquilles en garnalen geserveerd door Icha van Santen en verzorgd David, van De Jager Culinair uit Gorinchem, een heerlijke natuurvleesburger op een bijzonder zwart broodje met huisgemaakte relish.

We besluiten de rondgang met een wentelteefje van brioche met gekarameliseerde peer en bosvruchten ijs bereid door Hein Vissers, culinair adviseur van Sligro, begeleid met een heerlijke Italiaanse Asti.

Bij het vertrek krijgt ieder een goed gevulde tas mee om tijdens het weekend thuis nog na te genieten. Met elkaar hebben we een fantastische ochtend beleefd, veel contacten kunnen leggen en kijken we terug op een geslaagde netwerkontmoeting.

Bekijk het foto verslag op Facebook( door Leo Lanser )
Voeg daar ook je eigen foto’s toe.

Wees de eerste die reageert op "Netwerken met bite bij Sligro"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.