Flitsende Presentaties bij Flexplek Gorinchem

GORINCHEM – Flitsende inhoudelijke presentaties, waar Ondernemers echt iets aan hebben, dat is de uitdaging waar Open Coffee Ondernemers bij Gastbedrijf FlexPlek Gorinchem voor gaat.

Kom je uit Gorinchem of verre omgeving? Kom op 19 mei van 09.00 – 12.00 u Netwerken bij FlexPlek Gorinchem (Edisonweg 30 in Gorinchem) en ervaar de kracht van het DELEN.

Het verdiepende gedeelte bestaat uit inhoudelijke presentatie speciaal voor ondernemers. Judith Kaart van Own Your Story, vertelt dat we er als ondernemers niet genoeg bij stilstaan, dat je manier van denken voor 80% jouw resultaat bepaalt. Zij laat zien hoe we voorbij de beperking van ons denken kunnen komen.

Heb jij interesse om voorafgaand aan of aansluitend op haar lezing een korte leuke inhoudelijke Pitch van 5 tot maximaal 8 minuten te houden? Meld jouw verhaal en waarom ondernemers dit beslist moeten weten per email (info@oc-g.nl met in het onderwerp ‘Pitch’).

Kom je ook?

Reserveer je gratis toegangsbewijs via Eventbrite. Nodig ook andere ondernemers uit.
Wil je ook gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl

Inspirerend Werken bij FlexPlek Gorinchem

Flexplek Gorinchem is onderdeel van Best Buildings Holland b.v., wat al jaren duurzame bedrijfsruimten verhuurt. Vanuit die visie is het plan ontstaan voor flexplekken en vergaderruimten. Een inspiratievolle, kleurrijke omgeving voor starters, ZZP-ers, organisaties, coaches enz. tegen scherpe prijzen.

De professional moet zich helemaal kunnen richten op het werk, de presentatie, vergadering of bespreking, zonder zorgen over faciliteiten, en uitstraling. Exact die ruimte huren die je nodig hebt. In een omgeving waar flexibiliteit en aanvullende services naar behoefte beschikbaar zijn. Effectiever en gezelliger dan werken vanuit huis. Daar waar werken en netwerken samenkomen.

VideoPitch

Parallel aan de Netwerkbijeenkomst nemen we deze dag van de ondernemers die zich daarvoor hebben aangemeld, ook de VideoPitch op. Wil jij ook je eigen VideoPitch? Meld je snel aan.

 

Wie Wat Waar hoe Wanneer?

Waar FlexPlek Gorinchem
Datum 19 mei 2017
Tijden 09.00 – 12.00 u
Locatie  Edisonweg 30, 4207 HG Gorinchem
Thema Korte leuke inhoudelijke pitches
Wie kan meedoen? Een keuze wordt gemaakt uit de leukste aanmeldingen.
Mail je voorstel plaats in het Onderwerp “Pitch” en in de E-mail je voorstel
Wie wordt de beste? Dat bepalen we samen?
Zijn er prijzen? Wie biedt wat? Stuur een e-mail naar info@oc-g.nl

 

Wees de eerste die reageert op "Flitsende Presentaties bij Flexplek Gorinchem"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.