“Gezond Ondernemen” bij Lingehoeve Oosterwijk op 30 juni

“Gezond Ondernemen” is het thema van de gezamenlijke Open Coffee Alblasserwaard Vijheerenlanden en Gorinchem. Iedereen geeft zo haar of zijn invulling over het begrip gezond ondernemen, hoe doe jij dat en wat betekent gezond ondernemen voor jou? 

De Open Coffee netwerken Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Gorinchem organiseren vrijdag 30 juni een gezamenlijke netwerkbijeenkomst in Restaurant De Lingehoeve. Van 9.00 uur tot 11.30 uur kunnen ondernemers netwerken met een kopje koffie en thee.

Waar?

Restaurant De Lingehoeve
Lingedijk 199,
4163 LK Oosterwijk

Parkeren: Er is volop plek bij de locatie om gratis te parkeren

Programma

Rond 9.45 uur is er een welkom met enkele korte presentaties van ondernemers. Agnes Vleugel van Inner Stance zal haar visie en kennis met ons delen over dit thema. Neem gerust een collega mee om kennis te maken met onze laagdrempelige manier van kennis delen en netwerken.

Ook deze keer zullen we weer prijzen gaan verloten! Wil je andere ondernemers kennis laten maken met jouw producten op diensten? Onder de bezoekers van de Open Coffee gaan we dit verloten! Stuur ons vooraf een e-mail met wat je wilt weggeven. Dit kan een cadeaubon, product of advies zijn.

De Lingehoeve

Genieten is van alle tijden. Of het nu Lente, Zomer, Herfst of Winter is, in Herberg & Restaurant “De Lingehoeve” laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien. Zij bieden u het hele jaar door een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden. Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort.

Van brood tot ijs: nagenoeg alles wordt hier huisgemaakt. Geniet van een verrukkelijke culinaire avond in het huiselijk ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediënten. De tafels zijn gedekt met antiek Frans en Engels aardewerk.

Aanmelden

Om je aan te melden, vraagt OC Vijfheerenlanden om een bericht onderaan hun pagina, achter te laten. Zij hebben dit keer de organisatie in handen. Doe dit zodat ze weten wie er komt!

Wees de eerste die reageert op "“Gezond Ondernemen” bij Lingehoeve Oosterwijk op 30 juni"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.