Ondernemers Netwerken in Piratenland De Molenvliet

GORINCHEM – Met pijn en moeite ben je de crisis doorgekomen. Hoe ga je nu verder? Het Piratenland kende enorme successen. Kunnen zij ondernemers inspireren om de slag te maken naar de toekomst?

Wat was de succesvolle productformule? Hoe ben jij de crisis doorgekomen? Wat waren de successen vanuit het verleden. Wat is je doelgroep en wat zijn hun behoeften voor de toekomst?

Samen gaan we de uitdaging aan: Specifiek voor jouw situatie en/of voor het in de crisis aangespoelde Piratenschip in Piratenland.

Vanaf 11.00 u kunnen de liefhebbers hun krachten richten op het omleggen van zoveel mogelijk kegels in het bowlingcentrum De Molenvliet.

Waar en wanneer?

Op vrijdag 15 september vanaf 09.00 u zijn Ondernemers welkom op Piratenland De Molenvliet aan de Kleine Schelluinsekade 3 in Gorinchem.

Kom je ook?

Reserveer je gratis toegangsbewijs via OC-G.nl. Nodig ook andere ondernemers uit.

Wil je ook gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl

 

Gastbedrijf Piratenland De Molenvliet

Op het overdekte speeleiland is lang geleden een Piratenschip aangespoeld. Nog steeds kun je daar heel veel nieuwe schatten vinden. Tussen de oude dingen van vroeger, maar ook in je eigen verbeelding. Wat jij er gaat vinden, is niet alleen afhankelijk van wat jij vindt in het oude piratenschip, maar vooral ook van het beeld wat je samen met anderen vormt van de toekomst.

 

Wie Waar Wanneer?

Waar Piratenland De Molenvliet
Datum 15 september
Tijden 09.00 – 12.00 u
Locatie Kleine Schelluinsekade 3
4204 TZ Gorinchem
Thema Wat is nodig voor toekomst succes?

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers Netwerken in Piratenland De Molenvliet"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.