Grote opkomst bij Theater Peeriscoop

De gezellige foyer van Theater Peeriscoop is een goede gelegenheid om te netwerken als ondernemers onderling of met je klanten.  Als je het combineert met culturele activiteiten krijgt het contact net iets extra’s. Je merkt dan dat zakelijke contacten naast vruchtbaar vooral ook leuk kunnen zijn.

Op 17 februari jl. waren de Ondernemers van de Open Coffee Gorinchem e.o. te gast om de droom van Fred Delfgaauw als theater voor iedereen te beleven. Het was duidelijk: gezellig koffiedrinken netwerken en aansluitend enkele bedrijfspresentaties en een culturele afsluiting met presentaties van Fred waren een enorm succes.

Tijdens de ontvangst met koffie thee of wat anders werd in alle hevigheid genetwerkt en bijgepraat. Tegen kwart voor tien werd ieder vanaf de stijlvolle trap verwelkomd door Ab Groothedde van GO Bedrijfsadvies die ook de organisatie van de Open Coffee verzorgt.

In de theaterzaal vertelden Hans Keuren en Herman Meinhardt over Gorinchem in Dialoog. Jaarlijks staan er tijdens de week van de dialoog vele tafels open, om ieder die dat wil de bijzondere openheid van de dialoog te ervaren. Deze vorm van communicatie kan ook heel goed worden gebruikt binnen bedrijven, voor gesprekken met klanten en kan zelfs conflicten op een heel andere manier helpen oplossen.

De Participatie Dialoog BliekenBus kwam voort uit een van de dialoogtafels. Regelmatig houden zij bijeenkomsten, die in de vorm van een dialoog verbinding legt tussen de vele initiatieven die Gorinchem kent. Wil je het ook eens ervaren? Meld je aan bij een dialoogtafel of ga voor die tijd al eens naar een BliekenBus.nl bijeenkomst.

Peter Sietsema van Sietsema Productions vertelde dat bewegende beelden veel meer vertellen dan een folder, of een website met platte tekst. Met een video presentatie bereik je veel meer. De Showreel van Sietsema Productions laat de mogelijkheden zien.

Daarna nodigde Peter iemand uit om zelf voor de camera op dat moment een Video Pitch te maken. Ria von Hout van RiArange nam de uitdaging aan. Geweldig hoe Peter haar op haar gemak stelde. Met enkele regie aanwijzingen was ze in staat om haar Pitch compact en concreet te maken. Haar VideoPitch, die in ongeveer 3 minuten tot stand kwam, zet haar heel goed neer. Bekijk het zelf het resultaat.

Theater Peeriscoop biedt naast een gastvrije ontvangst voor cultureel zaken doen, in de vorm van bedrijfsbijeenkomsten gecombineerd met culturele activiteiten ook een workshop Spreken in het openbaar – De Kracht van uw verhaal.

Fred Delfgaauw vertelt: “Theater Peeriscoop is een oase in een wereld die verhardt. Waar niemand alleen is. Waar ogen en oren gestreeld zullen worden. Voeding voor de ziel. Waar geweld nooit zinloos is. Waar we duizend en één doden kunnen sterven. En toch weer lekker naar huis toe kunnen gaan. Waar we kunnen dromen, lachen en wakker worden.Waar we kiezen voor de glasharde leugen als we de onverdraaglijke waarheid willen vergeten… “. Fred sluit af met enkele gesprekken met zijn poppen uit het leven gegrepen. Theater Peersicoop met Fred Delfgaauw: Een waar genoegen.

Bekijk en geniet:

Fotoverslag

Het fotoverslag voor deze bijeenkomst werd gemaakt door Aline Sietsema van Aline Sietsema

Bekijk hier de foto’s

https://goo.gl/EJg8J4

Wees de eerste die reageert op "Grote opkomst bij Theater Peeriscoop"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.