Hoe blijft jouw aanbod eigentijds?

Frama - Cirkel Frama+ membership

Ondernemers gast bij Frama Nederland

GORINCHEM – Voor Frama Nederland is het continu een grote uitdaging om bestaande producten en diensten zo te vernieuwen dat zij aansluiten bij de behoefte van de klanten van de toekomst. Op vrijdagmorgen 17 maart 2017 zijn de Ondernemers van Gorinchem en verre omgeving vanaf 09.00 uur te gast bij Frama Nederland.

De postmarkt is continu in beweging en er is een duidelijke verschuiving zichtbaar van fysieke post naar digitale alternatieven. Ook het toenemende volume van het aantal pakketten dat wordt verzonden is van invloed op de marktbenadering van Frama Nederland.

Deze ontwikkelingen vragen om een nieuwe strategie. De transformatie van frankeermachine naar all-round service verlenende organisatie waarbij alle aspecten van postverwerking aangeboden worden ziet Frama als de toekomst.

Programma

Onder het genot van een kop koffie is er vanaf 09.00 u volop gelegenheid om te netwerken. Het verdiepende thema deze morgen is de vraag: “Hoe blijft jouw aanbod eigentijds?” Vernieuwing is voor bedrijven erg belangrijk. Het vaak lastig om met hun aanbod steeds goed in te spelen op de veranderende behoefte van hun klanten.

Vanaf 11.00 uur is er voor de liefhebbers een korte demonstratie van het verzendklaar maken van een Direct Mailing campagne. De Frama couverteermachine (vouw- en vulmachine) vouwt het papier automatisch en stopt deze in de envelop.

Locatie​

Frama Nederland BV – Kantoor Print Personal, Avelingen-West 9, 4202 MS Gorinchem.
Parkeren kan aan de achterkant van het gebouw.

Kom je ook?

Meld je aan via Eventbrite en reserveer je gratis toegangsbewijs. Nodig ook andere ondernemers uit voor de netwerkbijeenkomst.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl

Frama is de partner voor al uw Postzaken

Frama blijft innoveren

Frama Nederland is dochter van Frama AG te Zwitserland. Met ruim veertig jaar ervaring als expert op het gebied van frankeren, speelt zij actief in op behoeften van de markt.

De marktleider voor frankeermachines verbreedt de horizon en investeert continu in  meer focus op service rondom postverwerking, verzending en het sterker en persoonlijker maken van de interactie tussen bedrijven en klanten: Van kleinste brief tot grootste pakket, van direct mail tot crossmediale campagne en van express zending tot verpakkingsmateriaal. Meer info? >> frama.nl.

Wees de eerste die reageert op "Hoe blijft jouw aanbod eigentijds?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.