Leiderschap leren van Guido Thys en gast op Paviljoen en Fenexpo

1. Meldt je snel aan voor het seminar van Guido Thys

EvenementenhalDe Fenexpo pakt breed uit voor Ondernemers. Ook de  Open Coffees Gorinchem en wijde omgeving is op woensdag 20 april om 17.00 u op uitnodiging van de Fenexpo organisatie welkom bij het seminar van Guido Thys. Meld je voor het seminar snel aan via deze link. Vol is vol.

2. Drankje op het Fenexpo Paviljoen

Na het seminar zijn de Open Coffee Ondernemers welkom op het Fenexpo Paviljoen. Onderling netwerken en afspreken hoe we samen de beurs gaan bezoeken. Spreek met elkaar af als je het leuk vind om in een groepje de beurs te bezoeken. Het Fenexpo-Paviljoen is er voor standhouders om rustig door te praten met hun klanten. Laten we ervoor zorgen dat zij ongestoord hun relaties kunnen verstevigen.

3. Bezoek aan de beurs

De Fenexpo is een jaarlijks terugkerende beurs die word georganiseerd door Henk Fennema. Maak een praatje met de standhouders op de beurs. Vraag hoe zij jou en hoe jij hen van dienst kunt zijn. Pols ook of Gorcumse Ondernemers de Open Coffee ondernemers ook op hun bedrijf willen ontvangen. Meld de Open Coffee Organisatie als zij interesse hebben.

Bekijk bij Aanmelden nauwkeurig welke toegangskaarten je dit keer waarvoor beslist bij je moet hebben.

UITNODIGING SEMINAR

Managen? Ik ben toch niet achterlijk?

‘’ In acht eenvoudige stappen van worstelend manager naar een succesvol leider ‘’

Guido Thys is al jarenlang een vertrouwde, vaste waarde in het bedrijfsleven en veruit de meest gevraagde spreker. Hij gooit zijn 20 jaar ervaring graag in de strijd, een gevestigd

Guido Thys.

dwarsdenker en luis in de pels.

Hij weet elk publiek aan het lachen te brengen, te inspireren en vooral aan het denken te zetten. Hij zorgt er ook voor dat u vanuit een ander gezichtspunt naar uw omgeving gaat kijken. En laat dat nu precies de voedingsbodem voor succesvolle veranderingen zijn.

Tijdens het seminar vertelt Guido Thys over acht eenvoudige stappen om van worstelend manager een succesvol leider te worden! Durf uw insteek en werkzaamheden als manager om te gooien en verwacht dit niet enkel van uw medewerkers. Niemand ontsnapt aan de 21e eeuw.

U kunt zich voor het seminar registreren via deze aanmeldlink. De toegang is gratis en na afloop bent u van harte welkom op het Fenexpo Paviljoen om, onder het genot van een hapje en een drankje, te netwerken en uiteraard ook de beurs te bezoeken. Voor eventuele vragen kunt u ons bellen op 0183-820230.

Wij hopen u op 20 april te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Henk F. Fennema

 

Aanmelden

  1. Meld je voor het Seminar hier snel aan, want vol is vol.
  2. Kun je niet naar het seminar, maar je wilt wel de beurs bezoeken? Dan kun je hier gratis toegangskaart bestellen voor de toegang tot de beurs.
  3. Om te weten hoeveel Open Coffee Bezoekers we kunnen verwachten, verzoeken we je ook voor de Open Coffee hier aan te melden.

LET OP:

De toegangskaart voor de Open Coffee hoef je NIET en de toegangskaarten voor het Seminar en de Fenexpo moet je WEL printen en bij je hebben.

Voordelig zelf op Fenexpo staan?

Wil je in 2017 zelf voordelig op de Fenexpo staan? Je onderneming professioneel promoten? Meld je interesse bij info@oc-g.nl. Wie weet gaat de Open Coffee met veel Ondernemers in 2017 naar de Beurs.

 

Fenexpo 2016

Wees de eerste die reageert op "Leiderschap leren van Guido Thys en gast op Paviljoen en Fenexpo"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.