Lijsttrekkers in gesprek met Ondernemers

Welke woorden kenmerken voor jou SAMEN

De belangen van ondernemers worden in de gemeenteraad door raadsleden behartigt. Hoe heb je dat gedurende de afgelopen vier jaar ervaren? Voelt het  of na de verkiezingen de ophaalbrug naar het stadhuis weer omhoog gaat? Of ervaar je dat er persoonlijke belangstelling is en dat er hard is gewerkt aan concrete resultaten?

>>> Lees verder op De Stad Gorinchem

Gemeenteraadsverkiezingen

Op 14, 15 en 16 maart wordt de huidige gemeenteraad vervangen door op die dag te kiezen voor kandidaten voor een nieuwe raad. De huidige raadsleden hebben vier jaar de belangen van hun kiezers behartigd. Hoe heb jij dat ervaren? 

Wie behartigt jouw belangen?

Het is belangrijk om te weten welke partij jouw belangen het best vertegenwoordigt. Wat waren de plannen vier jaar geleden? Welke resultaten zijn er bereikt? Wat ging er goed en wat juist niet? Wat zijn de plannen voor de nieuwe periode? Zijn er plannen  om het anders te gaan doen? 

Trots op Ondernemers?

Hoe zijn de plaatselijke en regionale bedrijven in beeld om de werkzaamheden die een gemeente uitbesteedt voor hen te verrichten? Is de gemeente trots op de kwaliteiten van de ONDERNEMERS in de regio en Gorinchem? Hoe laten ze dat concreet blijken? Of worden daarvoor steeds bedrijven uit ‘verweggistan’ ingeschakeld? 

Doorlopend contact?

Is er continu contact met bewoners en ondernemers? Of overheerst het gevoel dat raadsleden vooral bezig zijn met het leggen van contacten in de samenleving om zoveel mogelijk stemmen te bemachtigen?

Gesprek met (toekomstige) raadsleden

Om onze verwachtingen voor de toekomst te kunnen delen met toekomstige raadsleden, biedt het Digitaal Ondernemers Netwerk de mogelijkheid om met de lijsttrekkers in gesprek te gaan. Zij zijn gevraagd om aanwezig te zijn bij de verkiezingsbijeenkomst op vrijdagmorgen 25 februari om 10.15 u.

Dichtbij 

Dit keer kun je zelfs op de zaak of in je bedrijf blijven. Deze bijeenkomst is toegankelijk op jouw bureau via jouw computer, zodat het heel eenvoudig is om erbij te zijn. Als alle lijsttrekkers op de uitnodiging ingaan, kun jezelf horen wat zij te bieden hebben. Heb je  prangende vragen? Laat ze weten via het formulier op oc-g.nl. Daar vind je ook meer info en kun je jezelf aanmelden om erbij te zijn.

Ab Groothedde van het (Digitaal) Ondernemers Netwerk OC-G

#ondernemerstips, #column, #DeStadGorinchem, #ondernemers, #netwerk, #BusinessToBusiness, #Crisis, #creativiteit, #kansen, #Verkiezingen, #Gemeenteraad, #Lijsttrekkers

Wees de eerste die reageert op "Lijsttrekkers in gesprek met Ondernemers"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.